Kamera hayırlı olsun hocam bol video bekliyoruz haberin olsun aydınlat buraları

İzmir seni bekliyor
Bu modelde titreşim yok denecek kadar az ve 180 cc yani sınıfındakilere göre bariz bir güç farkı var, tipini zaten söylemiyorum yakından görmeniz lazım tip konusunda yine kendi segmentindekilerden açık ara önde, yolda ışıklarda görenler "abi bu kaçlık ya bu model neymiş " falan göze baya çarpıyor yani.Sağlamlık konusunda benim motosiklette 0 sıkıntı oldu yani sağlamlık konusunda da kendini ispatlamış bu model.Genel olarak hiçkimse herhangi bir sorun yaşamadı diye biliyorum.
Rks de son hız 117 imiş anladığım kadarıyla, z one s çok rahat 135 i görüyor sonrası rüzgar ve yokuşa göre 140-145 görenler var.Ben 140 gördüm en son.Rks de titreşim varmış, genel olarak elektronik kısımlarda ara ara sorun çıkabiliyormuş, Rks de lastikler tubeless değilmiş z one s te tubeless, Rks nin yeni modelinde ibresi dijital değilmiş z one s te dijital ibre, z one s te geniş bir alt bagaj var çok kullanışlı bir artı.z one s te ön amartisör ters ve tip olarak baya iri gösteriyor aynı zamanda yoldaki girinti çıkıntıları motosiklete iletirken sarsıntıyı azaltıyor bu sistem.Rks nin tipi de pek güzel değil bence.Ona kıyasla mondial drift tavsiye ederim.Yani z one s le kıyaslancak bir model değil .Bütçenize uyarsa z-one-s 180 alın pişman olmazsınız.
Rks yi hiç kullanmadım, bunlar kullanıcı yorumlarından kabataslak olarak edindiğim bilgiler.2 modelide en az 50-100 km kullanmış birisi varsa daha iyi yorumlar.Yakından gördüğünüzde z one s gerçekten etkiliyor kesinlikle yakından görmenizi tavsiye ederim.