s.a. bende de mondial 150hs var şu anda 7700 deyim. motorda bir kere kayış koptu ve 3 5 kere kaza yaptım ve 2 gün önce de motorun cikle denen parcası giderken yandı eridi. o degişti)20 ytl).servis elektirik aksamının garantiye girmedigini söyledi. cihan kardes senden ricam tekerlerin markası ve ne kadara aldın ögrenebilirmiyim. artık hem 150hs hemde 150rs topigindeyim.serviste inceledim motorlar aynı hic birr fark yok .
emre ben 11500 km orjınal kayışı ile gittim ve 11500 km de kendi istegimle degiştirdim kayışı kopmadı yani şimdide arka çantada duruyo,demekki sen motoru çok hırpalamışsın diyeceksiin ki senin yaptıkların benimkiler yanında hiç kalır diye ama ben bilinçli kullanıyorum bak kaç km de kayışın kopmuş bu her şeyi ifade ediyor,ben şu ana kadar bir kere kaza yaptım ve o da dengesizin biri yüzünden önüme çıktı bende altına girdim ve motorda 916 ytl masraf adamın sigortasından aldım tabi.
elektrik aksamı garantiye girmez dogru demişler.benim lastikler duro marka sirkeciden aldım,50 ytl tanesi takmasını da lastikleri kendim çıkarıp götürdüm,10 ytl öyle verdim toplam 110 ytl motorcu 130 ytl ye takarım dedi bende kendim taktım.