Ne Demek Istediğini Pek Anlamadim Ama Pek Giremiyorum Motorla Uğraşmaktan (hiziyla) Benim Motordan Için Yavaş Demişssin Benimki Yavaşsa Seninkini Görelim Cidden Nerdeysen Söyle Geliyim Veya Beraber Bi Gün Toplaşalim Kapişiriz Herkesin Motorunu Görürüz. Forum Böyle Sessiz Sessiz Olmuyo Biraz Haraket Lazim Hiz. Bu Arada şunu Söyliyim Benim Motorum Orjinal Halde 115 Geçmiyo Kardeşim Sizinkiler 135 Gösteriyo Ama Gitmiyo Aldanmayin. Onun Gittiğide 105-115 Pek Bişey Fark Etmiyor. Ince Ayar Yaparsan Ayri. (motorun Içine) O Zamanda Benim Motor 130-135 Zorluyo. Tabii Yol Lazim Kolay Kolay Açmiyor. Orjinal Hali çok Güzel Hiz Istersen çekiş Olmuyor Ot Gibi. Hiz Tutkusu Varsa Yap Yoksa Orjinal Hali çok Daha Güzel.
Yaw taktın kafaya hızı gidiyosun

,ne o yarışa mı sokucaan 151'i .eğer bu motor 115 yapıyorsa idealdir.Daha fazlası için başka tarz motor binmelisin.Bunlar sürat motoru değil.5-10 km fazla yapsa ne yazar.Yanından bir ss geçince yine imrenirsin.Ben de 125 kadar çıkardım ama gel bana sor.Hiç güvenli değil yani.Ama 90 kmh ile sürüş gayet güvenli,motor üzülmüyor,sen üzülmüyorsun ve bu süratle durmadan devamlı gidebilirsin.İş kapıştırmaya gelirse elbette bazı yerlerde oynamalar olur.Ama bazı şeylerden feragat gerekir(örn:yakıt ya da orjinalliği bozan mekanik değişiklik) amaca hizmet yani.
Ben bu motoru sürat için düşünmedim alırken.Ivır zıvır taşımak,sağa sola,işe gitmek için almıştım.17 yaş civarındaki hız tutkum saplantı kalmadı:cherry: .Hakkını vermiyormuyum diye sorarsanız fazlasıyla tabiiki

ama bu motorun suyunu sıksan yapacağı sürat belli .Bu yüzden ne ben fazla sürat istiyorum ne o fazla yapıyor,geçinip gidiyoruz işte :queen:.Adrenalin için illaki hız gerekmiyor.Bazen ışıkta kalkış ve yandaki arabayla bir dahaki ışığa kadarki kapışma ya da trafikte istemeden de olsa bir-iki makas da (asla tavsiye etmiyorum) veya süratli giderken aniden yan sokaktan fırlayan:cyclopsan arabanın çıkarttırdığı yusuf sesleri:queen: bize yetiyor artık.
Görüşmek dileğiyle...
Ek: @
ike,dostum mesajını yeni okudum ek cevap yazıyorum.Bravo güzel düşünmüşsün ayna olayını.Aynı şey benim de başıma geliyor hep,her yağmur sonrası bir kova su dökülüyor aynalardan.Ben de en kısa zamanda alttan deleceğim ama tereddütteyim.Yani diyelim gidon sola dönük o zaman sular sol taraflara birikecek.Demek ki iki kenarlara ikişer delik açmak lazım .
Eksoza gelince,tabiki istediğin şekilde yaptırabilirsin.Çok değişik örneklerini görüyorum nette.Benim 3. eksoz takılı ama bayağı sağlam çıktı.Şimdilik bir numara yok ama bu da dağılırsa ben de farklı bişeyler düşünüyorum.
Hava alma : Diyelim benzin bitti hem de dibine kadar bitti.Önce benzin bulup dolduruyoruz.sonra rahat çalışmak için sele altındaki bagajı söküyoruz.Benzin filitresinin olduğu hortumu benzin musluğuna girişten ayırıp benzinin aktığını görüyoruz.Eğer akmıyorsa hafif emip akıtıyor ve hemen yerine takıyoruz.Sonra da benzin musluğunun ortasına giren hortumu karbüratör girişinden söküp emiyor ve dilimizle tıkayıp bekliyoruz.Hortum dilimizi emmeli yani vakum oluşturmalı.Daha sonra marşa basıp çalıştırıyoruz.Hemen devire kalkmayabilir.Hatta çalışmayıp aküyü de bitirebilir ama yılmadan ayak marşı ile devam edip çalıştırıyoruz. Bu kadar uğraşmamak için benzin bittiğinde (hemen bitmez önce gaz yemez ama rolantide devam eder)motoru stop etmeli,hemen benzin doldurmalıyız. Bir de karbüratör altında haznedeki benzini boşaltma vidası var(yeni modellerde bu vida hortum ucundadır) bu vidayı açınca karbüratörde benzin varsa aşağı akar.Bu vidadan karbüratöre benzin gelip gelmediğini kontrol edebiliriz.Sonra da kapamayı unutmamalıyız :cat: .