Al bence düşünme düşününce çıkılmaz bu işin içinden, sorun çıksada "ülen sorun sorun dedikleri bunlar mı" diyeceksin.
kardeş benim motor satılık hatırlatıyım sitersen sana ben bu motorla her yere girip çıktıp enduro da yaptım uzun yola çıkıp 550 km yol da yaptım motora bakarsan o da sana bakar,alacaklı isen seninle anlaşabiliriz ne dersin bak kredi kartına 6ay 12 ay taksit bile yapıyorum 2 eli kredi kartı ile bulamazsın bence ne dersin ..? motor çok temiz 12800 km de.fiyatta anlaşırız ..arkadaşlar bu mondial 151 rslerden almayı düşünüyorum bu aralar. günde en fazla 7-8 km yol tepicem. alacağım makine 2. el olacak çok sorun çıkarır mı? bakımlarını yaptırmama rağmen yani..

Yafuu 10400 km oldu bu makine nezaman bozulacak :queen:
uzun zamandır yazamıyorum ama forumu takip ediyordum benim siyah bi rs 151 im var motor çalışma açısından bi sorun yokta parçalar birbirden ayrılma istegi duyuyor acama hepsimi böyle bide arka süspansiyondan rahatsız olupta değiştiren varmı bi türlü yumuşamıyor süspansiyon ama kalkışta veya frenlemede bi sorun yok yüksek hızlara çıkmadıkça ...bide yan ayakçalıkta sorun yasayan varmı nekadar dandik yapmışlar yan ayakçalıgı birkere kırıldı .motorun garantisi hiçbir işe yaramıyor farlar aynadaki lambalar garanti dısımı?
Kesinlikle ayni üreticinin ürünü.
farlar güzel olmuş:cat: ama arka frenler kampana:farao:
kanuninin ne farkı varki mondialden üretici toplayıcı aynı olduktan sonra
mondial dier tüm çin malı motor satıcıların toplamından daha fazla satıyosa bukadar müşterinin bi bildiği vardır