Değerli Arkadaşlar;
Adım Ersin Bayrakçı, kısaca kendimi tanıtmam gerekirse; 14/08/1984 doğumluyum. İstanbul Levent' de ikamet ediyorum Marmara Ünv. Maliye Mezunuyum ve şuan aynı bölümde Yüksek Lisans Tezi yazıyorum. Bu sene Yeni burslu olarak bir Ünv. daha girdim (İst Aydın Ü. İng. İnsan Kaynakları) Şu sıralar da 2007 kpss sonuçlarını bekliyorum ve kurumiçi sınavlara hazırlanıyorum.. Müzik, akvaryum, su sporları başlıca hobilerimdendir. Forumlara fazla ilgim yoktur fakat yararlı olduğunu bilirim. Bu hafta içinde 150 ZC model
kırmızı renkte olan motordan almaya aniden karar verdim. Çünkü İstanbul trafiği; zaman, eziyet, yakıt ve aracın amortismanı açısından son derece olumsuz. Artık motor kullanmaya karar verdim. Motor için de işlemleri başlattım haftaya teslim alacağım.
Hiç üşenmeden topiğin en başından bu sayfaya kadar yazılan tüm mesajları okudum hemde 2 saatte.. Daha motoru almadan yaşadım nasıl olacağını.. Elbet sorunları olacaktır ki fiyatı ve markası belli. Fakat bugün çok iyi marka otomobillerde de acaip inanılmaz hatalar ve sorunlar var. Yani bu kadarı iyi bile. Okula gidip gelirken (Yeşilköy-Levent), yazlığa gidip gelirken (B. Çekmece-Levent) bana kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. İlk kullanımda belirttiğiniz gibi fazla sürat yapmadan nazikce kullanacağım ve de gerekli kontrolleri yapacağım. Bu foruma katılmaktan mutluluk duyuyorum. Burada anlatılanlar tavsiye edilenler yapılan uyarılar çok değerlidir. Birçok konuda şimdiden deneyimli gibi oldum.. En kısa zamanda da İstanbulda olan arkadaşlarla görüşmek isterim. MSN:
[email protected]. Ekleyen arkadaşlarla tanışalım yeni açılımlar yaşayalım.
Herkese iyi tatiller iyi günler dilerim..