slm arkadaşlar bende bi 150 zc kullanıcısıyım bu forum sayfasını motoru aldıktan sonra gzerken buldum ve gerçekten bana çok yardımcı oldu öncelikle bu forumda tecrubelerini, sorunlarını ve memnuniyetlerini paylaşan herkese çok tşk ediorum...
aslında ben motor konusunda pek bilgisi olmayan gazı werince giden 2 tekerlekli bi taşıt olarak biliodum ama motoru alınca daa iii tanımaya başladım ve motor sürmekten daha çok zerwk almaya başladım özellikle 150 zc modeli oldukça eğlenceli bi model bence tabi başka türlü düşünenlerde olabilir ben bu motoru sürmekten oldukçe zewk alıyorum tabi çok uzun süre üstünde oturunca belime kıramp girio bide bacaklarım uyuşuo

ama olsun gülü sewen dikenin katlanır demişler
bu forumdaki herkes gibi bende motoru aldığımda ve daha sonrasında bir takım problemler yaşadım elbet biraz bahsetmek istiyorum
motoru ilk aldığım günü kesinlikle unutamam hani dedimya motordan anlamam die özellikle beni buldu sanki.... bayiyi aradım adam bana motorunun plakası çıktı gelip alabilirsin dedi ben tabi çok sewinçliiim :queen: atladım dolmuşa gittim bayiye motoru alcam dedim ok dedi adam işte biraz teknik bilgi verdi fazla hız yapma motoru fazla zorlama falan filan motora çok az bi benzin koydu we motoru uzun bi uğraş sonunda çalıştırmayı başardı çook mutlu oldum derken aldım motoru iş yerine gittim ( be akıllı benzin alsana motora ) akşam 9 gibi çıktım tükandan ewe gidiom bizimkiler beklio merakla derken ışıkta dururken bi anda motor stop etti noluo filan derken aklımı benzinin bitmiş olacaği geldi çektim sürükliiyeek sağa bastım bastım almııı umut yok mecburr petrole kadar sürüklücez zarzor güç bela wardım benzinciye tabi terden sırılsıklam olmuş bi şekilde abi dedim doldur depoyu sinirli sinirli adam şaşırdı filan doldurduk ben dua ediom çalışsın die bastım çalışmadı bastım çalışmadı bi daha bastım yok abi çalışmıo motor kafayı yicem ulan diom bendeki şu şansa bak motordan anlasam yureeime dert olmas serwisin tlf u wardı yanımda adamı aradım cepten saolsun bişiler tarif etti yaptım çalıştı güç bela ewe zor wardım yine tekrarladı yolda....
bu macerayı böle likle atlatmış oldum ertesi gün serwise gittim saolsun usta ilgilendi we halletti bi daha da böle bi problem olmadı
şu anda ufak tefek problemler dışımda hiç bi sorunum yok 60 ı hiç geçmedim ( 500 e kadar) sadece ön frenlerden bi ses gelio usta o sesede normal dio 750 km oldu ama hala geçmedi bi daha gidecem olmazsa...
şu ana kadar benim motorla ilgili hiç bi problemim yok desem yeridir beni hüç yarı yolda bırakmadı şehir içi dışı hiç farketmio 90 km yi geçmesede problem diiil gün geli 100 110 u de görürüm bence 2100 fiyata bakıldığında alınabilecek en mantıklı mortor rahat kişi bindiimde çekişinde bi problem olmuo gayet iii gidio yani lafın kısası ben bu motoru aldııma hiç pişman diilim herkese tawsiye ediyorum tabi zewkler farklı beyenmeende olailir aramızda
şimdilik yazacaklarım bu kadar aman kaskınız takılı yolunuz açık polisiniz az olsun
bu arada sago baba sana gerçekten çok geçmiş olsun yazdıklarını en başından beri okudum çok büyük talihsizlik işalla dertlerinden bir an önce kurtulursun ....