Evet arkadaşlar kararımı verdim MONDİAL 150zc:cat: bu gün gittim görüştüm taksitle banka kredisi ile alacam ruhsat dahil 2.250ytl mondial krediyi bankadan direk çekiyor ve bizim bir tek bankayla işimiz kalıyor.Haydi hayırlısı.
Valla arkadaşım aldığın fiyat çok iyi ben o kadar yer gezdim kredi kartına 12 taksit 2600 dan aşağıya bulamadım. Neyse Motorun hayırlı olsun şimdiden Allah kazasız belasız kullandırmak nasip etsin :cat:
Pazartesi gunu motorumun ilk bakımına gittim tamirci yağını değiştirdi kaliteli bi yağ koymasını soyledim bi 12 ytl bide 15 ytl lik olduğunu soyledı bende 15 ytl lik koydurttum yarış motorlarına koyuyolarmıs o yağı oyle soyledi vala ben ustanın yalancısıyım :queen: Valla arkadaslar ilk bakımda yağ değişimi hariç bi iki yere kontak sprey sıktı bi iki vidayo kontrol etti o kadar 15 ytl sini aldı imzasını attı bende cektim gitiim. :cherry:
Motorum eskisinden daha bi ivmelenmeye basladı sanki suan 650 km deyim motorun gazını daha hiç sonuna kadar basmadım hep ceyrek ve yarım gazla
kullanıyorum yarım gazla 80 km çok rahat gordu.
Dikkatimi çeken bir husus var bu motorun somunları fabrikada sıkılmıyor arkadaslar benim motorun bu gune kadar 3 somunu düştü egzostan ses geliyordu baktım somun düşmüş frenden ses geldi baktım disk somunu düşmüş bagaj kapajı oynuyodu baktım oranın somunu düşmüş :farao: valla yola çıkmadan once bütün somunları kontrol etmekte fayda var..
Yazım biraz uzun oldu ama olsun her zaman yazamıyorum geçen gun motorsikletle ilk kazamı yasadım arabaya çarpmamak için sola kırdım ve kontrolumu kaybedip motoru devirdim motor ve ben yerde sürüklendik bende bi iki sıyrık bi iki yara bere falan anlıcanız ucuz atlattım.. Motoru soranlar içinde cevap verim motorda hiç bişi yok arkadaslar aynalar katlandı kırılmadı sadece çok ufak bi çizik var bide motorun ayak koyma yerınde siyah kısmında çok ufak çizikler var motoru sildiğime gene sıfır gibi oluyor. Yani demek istediğim motor sağlam arkadaslar :cat: