arkadaşlar bugün motorda iki kişi giderken kalkış sırasında biraz zırıltı gibi bir ses yaptı bir süre bu sesin belli bir sebebi var mıdır bildiğiniz yoksa yarın direk İsmet Usta'mın kapısını mı çalayım 
nasıl bi ses zırıltısı biraz daha detaylandırırsan?
hmm o zaman şöyle yapalım motoru ayaklığa al eğil egoza doğru sağ elinle çevir gazı yavaş yavaş bak bakalım ordaki herhangi birşeyden mi zırıltı var vida tel tekerlerk sürtmesi egzoz zınlaması kulağınla bi bak eğer motorun içinden yani motorun kendisinden bi ses geliyosa hemen götür motorunu!!!
Bence egzozdan falan veya oralardan bi yerden geliyo ama bak bakalım.. senin motorun kaç bin kmdde yeni falan mıydı umarım çok zorlamamışsındır ? iki kişi falan diyosun yeniyse motorun gaza YÜKLENMEDEN MOTORUN KENDİ DEVRİNİ BULACAK ŞEKİLDE HAFİF KALKIŞLAR YAPMAN LAZIM!!!!
o bilinçte kullanıyorsan güzel yok sürekli aynı devir gitmemeye de özen göster o da çok önemli bazen gazı kes biraz daha hızlansın falan gibi...:cat:
Bekliyorum ayaklıktan sonraki durumu
benim motorunda arkası geziyo gibi yolda giderken motoru düz tutmaya ugraşıyorum yoruyo beni performans iyi motorum sağır degil hatta x 9 muydu ne kafa kafaya kalktık tabi yetişemedim ama baya zorladım elamanı gaza tam asılınca dönüşlerde ön teker biraz kesiiliyo yerden ama şu dengesizliği çözemedim oynayan vida da yok lastikten mi acaba şöyle orta halli bi lastik varmı önerebileceğinizden internetten alabileceğim bide tek başımayken amartisörler beton gibi en sonnda duruyo ama iki kişiyken yaylı konya gibi sanki 403 otobüs tısır tısır amörtisör ayarını düsürsem faydası olurmu
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. bu eksozdan gelen pat sesi neyin nesidir acaba. normal giderken ani gaz kestiğimde eksozdan pat pat diye ses geliyor arada . bunun sebebini bilen var mı ?