satın şu zatları takılın t1'leri farkı farkedeceksiniz. :cherry:
ayaklıkla alakalı olmaması gerek ayaklık yerdeyken benimki çalışıyorPotenza' Alıntı:Taraa:Evet pizzacılar kırmızı renk alıyorlar ama Mondial almıolar dikkat edersen.Zevk meselesi tabi..Grisi de çok güzel Zat ın.Fakat mavisi çok ölü duruyor motor üzerinde.
Bu arada arkadaşlar benimki bazen çalışmamazlık ediyor.Yan ayaklığı indirip tekrar kaldırıyorum,hemen marşı alıyor.Acaba ayaklığı takılı kalıyor mu görüyor marş motoru.Hiç başınıza geldi mi?
Creep 3:ben 95 oktan kullanıyorum.Kitapçığında da kurşunsuz kullanılması gerektiği yazıyor.Ama sanırım süper kullananlarda var.Tek fark bir tanesinin rafineri edilirken kurşunun bünyesinden ayrıştırılması.+ bazı markalardaki oktan farkı.
ama benim yolda çizdiğim (asta t1)sayısı hiçte bir elin parmakları kadar değil hız yapan bir asya görmedim daha :farao: :farao: :farao:kahraman34' Alıntı:tamam asya sayfalarına gidiyorum ama size bir soru daha dikkat ettinizmi yollarda neden zat sayısı bir elin parmagı kadar,isterseniz bir anket alabiliriz as150 t veya t1mi yoksa zat kullanıcılarımı çogunlukta.
dostum bencede ayrılmana gerek yok , sadece gerilim gerginlik vb ortam olmasın yeter.......zuhtupasa, Sevgili Kahraman 34 kardesim,
Aramızdan ayrılmana gerek yok.. Burası sevgi dergahı herkese kapımız acık.. Sadece gereksiz gerginliğe gerek yok...
Mondial-Asya-Honda-Suzuki-Gilera vs.vs.motor olsun gönülden olsun..
Gönlü motor ve motorcu sevgisiyle dolu herkese aramızda yer var.. Sanada yer var kardesim...