Mondial Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ya arkadaşlar egsoz işini hala halledemedim. Susturucu kısmının içi dağıldı. Çok kötü bir ses çıkıyor. Yeni egsoz 250 lira. o kadar vermek istemiyorum. Başka bir şeyler de uyduramadım. Var mı tavsiyesi olan ?

Bu arada geçen gün benzinlikte cbf i olan bir kurye arkadaş uzun uzun baktı sonra yanıma geldi. Biraz sohbet ettik. Kendisininde bundan önceki motorunun MC olduğunu söyledi. Biraz fazla yaktığını ama buna karşılık cbf ten daha atik ve daha hızlı olduğunu söyledi. Ben onun yalancısıyım. Çok fazla kıyaslama taraftarı değilim ama merak eden arkadaşlar için bir katkı da benden olsun.
Egsoz işini bir halletsem kafam çok rahatlayacak

Bende degistirmek istiyorum biraz tok ses veren bisey olsun yeter sirkecide var demislerdi bakicam sali gunu kismetse flyati 100 tl civari denemek icinde olsa alip takicam.

Biraz forumu canlandıralım :)
Mcx çant şeritilerinden paintden bişeyler düşündüm sizce olurmu yoksa apachi gibimi görünür.?
Olabilir derseniz hangisi ?
1-
nna5.jpg

2-
3uhw.jpg

3-
ximy.jpg

Fotorafı netten buldum.

İyi yakalamışsınız.
Amin.Kazasız, belasız, arızasız, yolda kalmasız sürüşler tüm motorcu dostlara :)

Heh şöle abi ya CAnlı olsun forum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
jwpc.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Egzoz konusunda kimse degisiklik yapmamis sanirim deniyen yokmu icimizde?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

Birde 80 ile 90 km hizlarda km saatim titreme yapiyor sorun ne olabilir

Son düzenleme:
Egzoz konusunda kimse degisiklik yapmamis sanirim deniyen yokmu icimizde?

benim mcx'te mski marka egzost var yoshimura çakması susturuculu, uzun zamandır kullanıyorum gayet memnunum. son sürat olarak bi etkisi yok fakat çekişi arttırdı biraz.

ben 3bine almıştım motoru 382tl kâr ile satacağız motoru =) tabii satarsam oda.. hedefim 100bin. 22bin'deyim daha tık yok nazar değmesin, kazasız belasız =)

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

İyi yakalamışsınız.
Amin.Kazasız, belasız, arızasız, yolda kalmasız sürüşler tüm motorcu dostlara :)

2kilometre boyunca sayacı takip ettim geçmesin diye seyir halindeydim özellikle durup fotoğrafı çektim =) 11111 olan da var böyle böyle her +11111kilometrede fotoğraf çekicem =)

Hoşgeldiniz ramazan abi

Yaza bende bi egzoz almayı düşünüyorum.Mski egzoz ses çok çıkıyormu bu 100 liralık karbon görünümlü egzozlardanmı.Ses çok çıkmasın yeter.orjinal egzoz sorun var çünkü porselen sesi geliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar