egzozumu susturucusu ve susturucu söküp takma aparatı ile birlikte 80 tl ye satıyorum, ilgilenen arkadaşlarla görüşebilirizNe kadara??
egzozumu susturucusu ve susturucu söküp takma aparatı ile birlikte 80 tl ye satıyorum, ilgilenen arkadaşlarla görüşebilirizNe kadara??
mcx yan demiri
http://i41.tinypic.com/2dagdw5.jpg
Ve aleyküm selam hoşgeldin.
Benk endi motorumdan bağsedersem.
HAziran sonunda 0 olarak aldım.Şuan 5500 km geçti.Periyodik bakımları dışında sorun çıkarmadı.Ampul patlaması dışında 1-2 kere.Kronik sorunu yok sanırım.BEnde bi sorun yokVida gevşeme olayı ise ben kontrol ediyorum arada nolur nolmaz diye.2 hafdada bir.
Hoş buldum. İlgi alakanıza teşekkür ederim. Motordan anlarım ama mekanik olarak, onun harici titreşim vardır, ne biliyim bir kronik sorun vardır kullanmadan anlaşılmaz. Açıkçası bu motor hakkında bir bilgim de olmadı için direk siz kullanıcılardan yardım istedim. Sağ olun sizde yorumlarınızı eksik etmediniz.ocak 2013'ten beri ben de kullanıyorum. 8000 küsür kilometrede şu an.
ben aldıktan sonra bir çift michelin lastik, motor koruma demiri, arka çanta ve O-ring zincir aldım. 2 kere yan yattım yavaşça hiçbir şey olmadı. düzenli olarak servise gittim. gevşeyen bir yerini görmedim. sadece sol taraftaki akü kapağının kilidi kırılmıştı. cc'sine göre gayet kuvvetli bir motor 80 km hızlarda gidersen az yakıyor.
bu motor honda veya yamaha değil bunu unutma. zaten paramız olsa gider onu alırdık.
haaaa bu arada motorda titreşim yok
Cümleten Selamın Aleyküm. Arkadaşlar dayıma bu motordan sıfır olarak almayı düşünüyoruz sıfır olarak. Size sormak istediğim konu bu motorun her hangi bir kronik sorunu ya da arada bir çıkardığı arızası, 1 ayda 5 ayda kontrol edilmesi gereken birşeyi varmı? Yani vida gevşeme olayı vb şekilde. Her hangi bir sorun problem kronik hastalık varsa önceden bilmek ona göre haraket etmeyi düşünüyoruz.
arkadaşlar öncelikle kazasız sürüşler dilerim,bende 150 mr var 1600 km de bügün çalıştırırken baya zorlandım sonrada motor 7000 devire geldiğinde gaz yemedi 80 i geçemedim,ki dün hiçbirşey yoktu,bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen ?ale:
Benzinin bitmiş ya da bitmeye yakın olmasın ? (Dalga geçmiyorum, ciddiyim)
Hava ayarında bir sorun olabilir derdim ama dün bir sorun yoktu demişsin bilemedim.
Jiklenin durumunu kontrol et. Belki sen yokken birileri kurcalamıştır.
Benzinin bitmiş ya da bitmeye yakın olmasın ? (Dalga geçmiyorum, ciddiyim)
Hava ayarında bir sorun olabilir derdim ama dün bir sorun yoktu demişsin bilemedim.
Jiklenin durumunu kontrol et. Belki sen yokken birileri kurcalamıştır.