yakıt konusunda bir hatırlatmam olsun,izmirden motorun deposunu doldurum toplam 220 km yol yaptım 20 25 km si şehir içinde, 70 , 80 km hızlarda ,3 defa araç sollarken 110 km hıza çıkıldı. havran a geldiğimde depo yu tekrar doldurdum 25tl benzin aldı.ayrıca motorun yokuş tırmanmasıda çok güzel fakat 100 km üzerindeki hızlarda biraz savruluyor gibi geldi,arka lastıği biraz kalınla değiştirdim bakalım şimdi nasıl olucak![]()
220 km yi nonstop mu geldin? yoksa mola verdin mi?
motorun kaç km de su an?
220 km yi nonstop mu geldin? yoksa mola verdin mi?
motorun kaç km de su an?
Kardeş 220km nin ilk 80 km sinde mola vedim , 140 km sini mola vemeden geldim. Ayrıca arka lastiği değiştiren usta lastıkte çivi olduğunu söyledi savrulma belki ondan yapabilir.
Kardeş 220km nin ilk 80 km sinde mola vedim , 140 km sini mola vemeden geldim. Ayrıca arka lastiği değiştiren usta lastıkte çivi olduğunu söyledi savrulma belki ondan yapabilir.
Lastigi ne aldın usta ben pirellşi mt65 le degiştirecegim
Yanılmıyorsam markası ırc
Birde bilginiz olsun depo kapağının kilitinin olduğu yere yağmurda su birikiyor bir bezle silmek lazım ileride küf yapabilir.
bugün mondial bayiine gittim, 150 mc'nin fiyatı 2950 lira plaka ve ruhsat için ekstra 2oo tl masraf talep etti, pazarlıkta ne önerirsiniz?
bugün mondial bayiine gittim, 150 mc'nin fiyatı 2950 lira plaka ve ruhsat için ekstra 2oo tl masraf talep etti, pazarlıkta ne önerirsiniz?
Ben arka lastiği 100/90-18 ebadında bir lastikle değiştirdikten sonra 100 km. üstündeki sallanma olayı bitti.Belkide ben alıştım bilemiyorum.Genelde hafif motosikletlerde 100 km.ve üzeri süratlerde bu sallanma olur.Bu tip motosikletlerden büyük motorlar kadar perfornmas beklemek doğru olmaz.
sagol usta ben çiftine 130-140 verip pirelli mt65 alacagım
http://www.yildizticaret.com/cat/165/Lastik
ruhsat ve plaka için kendim uğraşacağıma parasını bayiiye verip onlara yaptırmak en mantıklısı görünüyor. ama Atiturrhan abinin de dediği gibi peşin alımlarda indirim istemek akıllıca. herşey dahil 2800'ü zorlamalı, öte yandan ,2011 modelleriyle ilgili söylenenler de beklesem mi biraz daha acaba diye düşündürüyor.2950 yi 12 ye boluyorlar 200 tl normal ben 180 lira harcadı kendim ugraştıpeşin paran vasya tabiki 100 veya 150 tl inerler
ruhsat ve plaka için kendim uğraşacağıma parasını bayiiye verip onlara yaptırmak en mantıklısı görünüyor. ama Atiturrhan abinin de dediği gibi peşin alımlarda indirim istemek akıllıca. herşey dahil 2800'ü zorlamalı, öte yandan ,2011 modelleriyle ilgili söylenenler de beklesem mi biraz daha acaba diye düşündürüyor.
bu arka frenin disk olması bu tür hafif motorlar için tehlikeli diye duymuştum, daha kolay kilitlendiği söyleniyordu :silent:
bende kle500 de bile kilitliyordubu arka frenin disk olması bu tür hafif motorlar için tehlikeli diye duymuştum, daha kolay kilitlendiği söyleniyordu :silent: