mcx modelın arka lastık sadece 240 tl güle güle kullanın farkını göreceksınız on numara
Keşke motosikletim mcx olsaydı 240 tl seve seve verirdim
mcx modelın arka lastık sadece 240 tl güle güle kullanın farkını göreceksınız on numara
mc x çıktıktan sonra bende mc mi sevmez oldum mondial bize yamuk yaptı motoru sahıbınde de satlıca cıkardım bu benim ikinci çin malı motorsikletim öncekınden yaklaşık 1500 lira zararıa verdim bunuda bu gidişle zararına verecek gibiyiz arayan soran yok. ikinci el fiyatlarını 1800 kadar indirmişler bizim satmamız zor gibi bu motoru degerinde... bunuda satabılırsem bu sonbahaqr yada ilk bahara dogru gidecem ybr 125 alcam sıfırından öyle düşünüyorum varsın az gitsin uz gitsin
o soru benim oluyor sanırım. saçma falan değil. çünkü apache 150 cc de var 160 da 180 de. dünyada motosikletlerin ortak bir cc.sınıflandırması dersek bu yanlış olur. o zaman o 160 lar 180 ler ne ayak. ben sorumu sordum arkadaş bildiği gibi cevap verdi olay bu bu yüzden bu soruları ciddiyetsiz bulup foruma yazmak istemeyen kendi bilir.1-Arkadaşın sorusu saçma,dünyada motosikletlerin ortak bir cc.sınıflandırması vardır.50,100,125,150,200,250,400,500,600,650,750,1000,1100,1150,1200,1300,1500,1800cc.gibi.Eğer bir motosikletin cc.si bu değerlerin hangisine yakınsa,o değerle anılır.
2-Senin cevabın yanlış,motsikletlerin vergilendirme cc.leri,51-250cc,251-650cc,651-1200cc ve 1201cc den büyük şeklindedir.
Ayrıca senin mesajını örnek olarak vermem aynı sayfa üzerinde olması nedeniyledi.Yani herhangi bir kasıt yok.Geçmiş sayfalara bakarsak böyle onlarca saçma soru ve cevap bulabiliriz.:bounce:
Valla o ayakları apaçicilere ve apaçilere sorucaksıno soru benim oluyor sanırım. saçma falan değil. çünkü apache 150 cc de var 160 da 180 de. dünyada motosikletlerin ortak bir cc.sınıflandırması dersek bu yanlış olur. o zaman o 160 lar 180 ler ne ayak. ben sorumu sordum arkadaş bildiği gibi cevap verdi olay bu bu yüzden bu soruları ciddiyetsiz bulup foruma yazmak istemeyen kendi bilir.
herneyse sen haklı ol usta tartışmaya girmeyekValla o ayakları apaçicilere ve apaçilere sorucaksın
Bizim buralarda öyle ayak paça,kelle paça bulunmaz:wiinkk:
akşam akşam ne güldüm yaa şu ilana yaaGüzel bir ilan buldum iyice okuyun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-orjinal-km-sifir-gibi-57998060/detay/
Bende bu gün 150 MC X aldım. Ruhsat ve plakasını kendim yaptıracağım. Şimdik 150 ZAT kullanıyorum. Fakat ZATıda satmayacağım. Plakadan sonra kullanmaya başlayınca izlenimlerimi yazarım.
herkese selam. mc x imi aldım. arka bağaj ve yan çantalar alacam en hesaplı ve kaliteli olarak tavsiye edecek olan varsa sevinirim.

öncelıkle slm lr 4000 km deyım ben makına mc var aynı sorun ben dede vardı ben motoru parcalattırdım sanzıman dıslıllerını komple degıstırdım sorun ortadan kaltı ben de ozellıkle 2. fıteste ıken zorlanmalarda motor sankı fıtesten atacakmıs gıbı yapıyordu ve fıteslere gecmesı zor ıdı suan da hıcbır sorunum kalmadı senın sorunun da benım kıne ben zıyorsanırım ıyı seyırlerarkdaslar merhaba 4. ayda aldıgım mc suanda 12.000 km ye yaklastı ama hala viteslere gecişte takılma gibi konular oluyor ilk zamanlar gecer denmişti hala gecmedi ne yapmak lazım saygılar ...