Güzelli Köyü İlköğretim Okulu YARDIM ÇALIŞMASI
----------------------------------------------------------------------------------------
ZeN ScooClub
Sevgili ZeN'ciler,
Kulüp üyelerimizin eline ulaşan yardım çağrısnını ardından, ZeN ScooClub olarak; "Güzelli Köyü İlköğretim Okulu"na destekte bulunmaya karar verdik.
Güzelli Köyü İlköğretim Okulu'nun öğretmeni ve müdürü Mehmet Yalçın tarafından bizzat yapılan yardım çağrısında, 3 sınıfta okutulan toplam 220 kardeşimizin, eski ders kitapları ve 3 ciltlik bir ansiklopedi haricinde hiçbir eğitim kaynağının bulunmadığı ve dar gelirli bölge miniklerinin her türlü yardıma ihtiyaç duyduklarından bahsediliyor. (Mehmet Yalçın Öğretmen tarafından aktarılan durumun tamamını okumak için
tıklayın)
Yardımı yapılacak malzemeler şunlar:
- Kurulması düşünülen kütüphane için raf ve dolap.
- Ansiklopedi, roman, derslere yardımcı kaynak kitaplar, hikaye kitapları, boyama kitapları.
- Bilim çocuk bilim teknik gibi süreli dergi ve yayınlar, OKS- ÖSS Hazırlık kitapları
- Kışlık giyecekler (bere, atkı, eldiven, mont... Tüm giyecek yardımlarınızın ÜTÜLÜ, YIKANMIŞ ve düzgünce KATLANMIŞ şekilde teslim edilmesini önemle rica ederiz )
- Diğer malzemeler (Fotokopi makinesi, televizyon, projeksiyon cihazı, bilgisayar, kırtasiye malzemeleri i ç ve dış cep duvar boyası...)
Kulübümüz nezdinde yapılacak olan yardımlar, 21 Şubat 2007 Çarşamba ve 23 Şubat 2007 Cuma geceleri, takriben 20:00-22:00 saatleri arasında, İstanbul içerisinde olması kaydıyla, kulübümüzün tahsis edeceği araçla adreslerinizden teslim alınacak ve toplu gönderinin yapılacağı merkeze teslim edilecek.
Ülkemizin en önemli ihtiyacı ve eksiği olan eğitime verdiğimiz önemi hepbirlikte gösterelim. Yardımlarınızı teslim etmek istediğiniz tarihi, soru öneri ve fikirlerinizi bu e-postayı yanıtlayarak bize ulaştırabilirsiniz.
Bu eposta da yer alan fotoğraflar, yardımda bulunacağımız okulun ve öğrencilerinin kendi fotoğraflarıdır.
Kaynaklar:
- Yardım çağrısı eline ulaşan ve bizlere ileten gulsahd isimli üyemizin forumumuza girişini görüntülemek için
tıklayın.
- Mehmet Yalçın Öğretmen'in koyogretmenleri.com uzerinden bizzat yayinladigi yardim cagrisini, okul ve öğrencilerin fotoğraflarını goruntulemek icin
tıklayın.
Mehmet Yalçın Öğretmen'in ulaşım bilgileri:
E-mail Adresi:
[email protected]
Adres: Güzelli Köyü GÜROYMAK/ BİTLİS
TEL: 05057470688- 05367929885
Mehmet YALÇIN
Müdür Yetkili Öğretmen
ZeN ScooClub'dan bilgi almak için:
Barış BIÇAKCI (darkform) = 533 479 93 64
İsmail GÜLDÜR (ismaill) = 535 692 10 03 / 544 428 11 71
Saygı ve Sevgilerimizle;
ZeN ScooClub
www.zenscooclub.com
[email protected]
----------------------------------------------------------------------------------------