Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@darkform
Katkıdan çok görevimiz sayılır. :rendeer: diğer arkadaşlarada pamuk eller cebe diyorum..

@Rglad
Abi tekerler kaça değişti bende kıllanıyorum tekerlerimden.

Herekeze iyi günler

@darkform
baba artçı kızlar sesten rahatsız oluyor diye eksozu düzelttim deliği kaynakla kapattım:)))))))))))))))))))))))

Selamın Aleyküm, arkadaşlar
Hepinize hayırlı ramazanlar :).....

Aleykümselam , Ahmet :) Abicim nerdesin sen yav ne merak ettik kardeşim. Bide tırstık acaba bişeymi oldu adama diye. Neyse hoşgeldin tekrar.

@Derwish , hey dude , Lost , bitmez çile , 6 sezon olacakmış izlemezler kardeşim, öğrendinmi sendekiler kaçıncı sezona kadarmış . 3. sezon 4.ekimde saat 04:00 falan gibi amerikada abc' de başlıyo 5 ekimde izlicez haberin ola.

GEZİ

Sevgili ZeN'ciler (sorry Siyahus :) )

Yoğun istek ve hava tahminlerinin ani değişimi üzerine 01 EKİM 2006, PAZAR gününe KİLYOS gezisi planlanmıştır.
Detaylar gün içersinde web sitemiz ve burada forumumuzda.

Saygılar, sevgiler
ZeN ScooClub

ya süpersin darkform
bende bunu arıyodum bnm yoktu:(
el kitabından bahsediyorum çok mutluyum:cat:

Pazar! kilyos! hadi bakalım... Güzel macera da olabilir. Ben varım.

bu kez şu yüzünü göremediğimiz üyeleride bekliyoruz

Benim şahsi fikrim;

Kilyos çok uzak havalar da sertleşmeye başladı. Bence daha yakın biyerlerseçseydik daha iyi olurdu. Ben muhtemelen katılamıycam.

Şimdiden keyifli bir pazar diliyorum

@ latifpolat

latifcim, gezi programını (şu an hazırlıyorum) esnek yapıyoruz bu kez. Grubun isteği doğrultusunda güzergahları kısaltabiliriz, hele bir buluşalımda... Lütfen gel, bizzat ben seninle vakit geçirmek istiyorum. Hem bana kahve borcun var, onuda aradan çıkarmış olursun :)

@ siyahus
Bugün oytunla hava durumunu kontrol ederken birçok sitede ani tahmin değişiklikleri yapılarak Pazar Gününü; yağışsız, hafif bulutlu göstermeleri ve arkadaşlarında gezi istemeleri üzerine bizde dedikki hadi yapalım o zaman. Kötümü ettik ? :D

Sevgiler,
ii gunner.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet hacılar fire vermeyelim bu sefer mümkün mertebe

@all
4. zenscooclub gezisi güzergahı kilyos olarak belirlenmiştir isteyen yiyecek ve içeceğini yanıda getirebilir belki ufak bir piknik yaparız :)))))))geziye gelicekler kayıtlarını yaptırabilirler gezi ile ilgili dökümanı admin barış siteye eklemiştir.gezi ile ilgili dökümanı bilgisayarınıza indirebilirsiniz www.zenscooclub.com

Son düzenleme:
Arkadaşlar eşim hasta olduğu için katılamayabiliriz. Katılamazsak size iyi eğlenceler diliyorum.Bu arda bugun Efecan'ın sayfasından şarkılarını indirdim. Bi ara bize bi gitar çalarsın artık darkformda müzisyen tam olur abicim siz söylersiniz biz eğleniriz :)
@Darkform iyi olmuş tabi abicim. Sadece şak diye çıkınca şaşırdım biraz :) şimdiye kadar bütün kararları bi haftada veriyoduk bir günde olunca değişik oldu. İlerleme var yani :cat:

kılyos mantıklı eskı asyacı ben ve yenı asyacı kız arkım belkı gelebılırız ama kayıs ısı korkutuyor benı..
cunku ses gelıo hafıften asagıdan..paket lastıgımı takıolar anlamıorumkı:)

bu arada bısı geldı aklıma
hında shadow un kayısı bızımkılere olurmu acaba?
olursa bı honda servısınden topluca ıstetırsek gelır belkı
daha dayanıklı olur?

Son düzenleme:
ya cok gusel sızın gesınıse katılıp hepınızle tanısmak cok ıstıorum ama daa motoru alamadım acrıca motor almasada burdan oraa gelmem baya sor olur heralde anadolu yakasında oturuorm :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar