Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@gökhan 1507
ortalama 100 km‘de 9 mio falan yakıyor
detaylı açıklmamayı gözatarsan forumun önceki sayfalarında bulabilirsin

@by multeci
kask zorunlu yedek kaskın var di mi? gerçi yoksa da hareme kadar gelirsiniz ondan sonrası için illaki veririz bi kask

@by multeci
kask zorunlu yedek kaskın var di mi? gerçi yoksa da hareme kadar gelirsiniz ondan sonrası için illaki veririz bi kask

@bulent sari
ana bende yedek yok ki :pr: napcaz

@elif
bak simdi ben e-5 den gelecem için alttan alırım ben senide kask mevzuyu nasıl halletcez ya arkdaslar falza kaskı olan varmı :queen: eğer varsa haremde elife lazım olacak sanırım

arkadaslar gezi fotoğraflarınız süper çok imrendim size.. ama naaparsınız Adana'da olunca gelemiyoruz ancak fotolara bakıyoruz işte.. Herkese sevgiler.

@elif

ben sana gerekli bilgileri özel mesaj olarak attım sen bakarsın gerekeni yaparsın evet arkadaslar yokmu fazla kaskı olan

@by mülteci
var abicim var gerçi ben dolmabahçeden katılcam ama oraya kadar bulamazsanız veririm! Sonuçta bulursunuz haremde hareme kadar siz kazasız belasız gelin ya da direkt hareme gelsin elif bilmiyorum artık

@praetorian
honda shadow un kayısı bızımkılere olurmu acaba?
olursa bı honda servısınden topluca ıstetırsek gelır belkı
daha dayanıklı olur?
ya bu fikir harika bence. Darkform abi topluca parça alışverişi için Honda ya başvursakmı? çerez gibi kırılan parçalara oldum olosı uyuz oluyorum.

@by_multeci & elif
Muhabbet güzelde bunca buluşma dioloğunu cep telleriniz ile ayarlasaydınız daha pratik olurdu. :wiinkk:

@kilyos 100 km ise çok uzak ve yorucu gelebilcek olsaydım katılmazdım. Pazar günleri işteyim biliyorsunuz. size iyi geziler.

@red
Abi gezilere gelebilmen için illa farklı motorun olması olduğunu sanmıyorum son gezimizde 3 farklı motor eşlik etmişti bize.

@fevri
aynen sayı ve sevgiler Adana'ya :rendeer:

@Darkform
abi dolmabahçe buluşma noktasına sticer almak için gelicem. ok. Ayrıca Fermuar grup sürüş yöntemini gezinin başında arkadaşlara anlatsanız iyi olur çünkü geçen ki gezde bunu yol ortasına kadar bilmiyordum.

Herkeze sevgiler iyi günler

@bulent sari
yok canım ben işin sonuna kadar kasasız belasız giderimde kask zorunlulugu varya ondan dolayı settim yoksa sen benim vukaatlı olduma bakma taksicnin yüzünden oldu aklıma geldi bide saydım adam tekrar neyse işte dediğim gibi eğer bulamazsak artık senin yakana yapışırız :queen:

@all
kask problem değil yanıma 3 adet alırım muhtemelen geçen geziye gelen kızlarımda katılacak kız çoğunlukta problem olurmu:mrgreen: :pr:
@siyahus
büyük geçmiş olsun grup adına eşine acil şifalar dilerim

@praetorian
yedek kayış yanımda var umutpoy geziye katılırsa motoru söker kayışına bakarız ne durumda sen yanına alet edevat alda bulunsun

Son düzenleme:
@ thebarbarian
abi koptum ya allahda seni güldürsün emi oytun o ne abi ööle 3 kask ahahahha kask cenneti. :cherry: :cherry: :cherry:
ayrıca "kızların çoğunlukta olması" ve "problem" terimlerini hiç birbirine yakıştıramadım. :cherry: şaka bir yana hoşgelmişler buyursunlarrrr.

@ elif & by_multeci
arkadaşlar ben kadıköy'den gelicem ve yedek kask her daim mevcut. Siz harem'e kadar tın tın gelin yeter.

@kyox
ah be kyoxum bütün gezi belgelerinde yazıyoruz mutlaka okuyun diye, toplu sürüş kuralları diye. Ancak yinede bence haksız değilsin. Sözlü olarak da belirtmek lazım. :cat:

HONDA TOPLU ALIM

bencede çok mantıklı. Bir çok parçanın oturabileceğini düşünüyorum. Ancak kayış konusunda emin değilim. Çünkü her ne kadar şase, kasa ve oynar aksamın 100%'e yakınının aynı olduğunu tahmin etsekde, Honda shadow'ların motorları 50cc ve 90cc. Bizim pırpırlarsa 125 cc. Motor ve motor'la ilişikli aksamlarda uyumsuzluk olması çok muhtemel. Yinede bir şekilde bunu öğrenmeliyiz kanatindeyim. Daha sonra "şu şu şu parçalar" diye bir liste çıkartıp honda'ya başvurabiliriz. Hatta benim hafif tanıdık, ciddi büyük bir honda bayi var. Gidip "paşam biz şu şu adette şu şu şu parçaları istiyoruz" diyebiliriz. Ama hangi parçalar uyumlu hangileri değil ? Bunu nasıl öğrenebiliriz ? Şimdiye kadar ön fren balatasının bire-bir uyumlu olduğunu biliyoruz. Ya gerisi ? Şikayetçi olduğumuz plastik aksam sinyaller, arka balata, ön disk, hatta distribütör ve gerisi... bunu nasıl öğrenebiliriz ? fikir geliştirip şu olaya el atalım bence. Bilemiyorum, aramızdan arkadaşlarımızın tanıdıkları ve/veya kanalları vardır belki. Belki aramızdan hali-hazırda bazı parçaları denemiş olanlar vardır... Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.

ii gunner.

bence topluca bir servis basalım ve öğrenelim yada kaza yapan bir zn varsa onugötürelim söktürtelim servis baksın hangileri uyumlu hangisi daha iyi diye tabii bu bence dediğim gibi benden bu fikir cıkar sizleride görelim :)

Gokhan dostum, Bülent hemen cevap vermiş ama gözünden kaçmış sanırım
@gökhan 1507
ortalama 100 km‘de 9 mio falan yakıyor
detaylı açıklmamayı gözatarsan forumun önceki sayfalarında bulabilirsin

@gokhan1507

mesela ben bu benzin olayına dikkat etmeyen birisiyim ben nasıl sana cevap yazbilirim ayrıca ki bülent sari sana cevap vermiş neden böye şeler yazıyorsun anlamadım kimsenin kimseyi iplemediği falan yok abicim lütfen saygılı olalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar