@ thebarbarian
abi koptum ya allahda seni güldürsün emi oytun o ne abi ööle 3 kask ahahahha kask cenneti. :cherry: :cherry: :cherry:
ayrıca "kızların çoğunlukta olması" ve "problem" terimlerini hiç birbirine yakıştıramadım. :cherry: şaka bir yana hoşgelmişler buyursunlarrrr.
@ elif & by_multeci
arkadaşlar ben kadıköy'den gelicem ve yedek kask her daim mevcut. Siz harem'e kadar tın tın gelin yeter.
@kyox
ah be kyoxum bütün gezi belgelerinde yazıyoruz mutlaka okuyun diye, toplu sürüş kuralları diye. Ancak yinede bence haksız değilsin. Sözlü olarak da belirtmek lazım. :cat:
HONDA TOPLU ALIM
bencede çok mantıklı. Bir çok parçanın oturabileceğini düşünüyorum. Ancak kayış konusunda emin değilim. Çünkü her ne kadar şase, kasa ve oynar aksamın 100%'e yakınının aynı olduğunu tahmin etsekde, Honda shadow'ların motorları 50cc ve 90cc. Bizim pırpırlarsa 125 cc. Motor ve motor'la ilişikli aksamlarda uyumsuzluk olması çok muhtemel. Yinede bir şekilde bunu öğrenmeliyiz kanatindeyim. Daha sonra "şu şu şu parçalar" diye bir liste çıkartıp honda'ya başvurabiliriz. Hatta benim hafif tanıdık, ciddi büyük bir honda bayi var. Gidip "paşam biz şu şu adette şu şu şu parçaları istiyoruz" diyebiliriz. Ama hangi parçalar uyumlu hangileri değil ? Bunu nasıl öğrenebiliriz ? Şimdiye kadar ön fren balatasının bire-bir uyumlu olduğunu biliyoruz. Ya gerisi ? Şikayetçi olduğumuz plastik aksam sinyaller, arka balata, ön disk, hatta distribütör ve gerisi... bunu nasıl öğrenebiliriz ? fikir geliştirip şu olaya el atalım bence. Bilemiyorum, aramızdan arkadaşlarımızın tanıdıkları ve/veya kanalları vardır belki. Belki aramızdan hali-hazırda bazı parçaları denemiş olanlar vardır... Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.
ii gunner.