Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

walla oyle bırı warsa cok ıı olurr nerde centırmen arkadaslar alın bnı de alın alın :)

evet gezi onaylanmış güzel iyi hoşta ben anadolu yakasındayım kilyosa nasıl gitcem bide motor şişmesin sonra :queen: ha bide bana yolda tarif etceniz haa ::cat:

@elif
ben seni alırım eğer sende istersen ama benim vukaatım var motorla bilesin

walla bana uyar..ben korkmam ıstedıın gb kulananbılır wukaatlar yapabılırsın :)

@by mülteci
abi sitede gezi toplu sürüş kuralları var. onları oku zaten tarif gerekmicek biryerde karşıdan arkadaşlarla görüşürsün gezi programında vardır toplanma noktası mesela saat 09 ile 09.30 arasında anadolu yakasındaki 4 toplanma noktasından birinden katılabilirsin. En iyisi 9.30'da harem arabalı vapur iskelesinde ol... Gezide bir öncü bir artçımız var öncüyü geçmez artçıdan geri kalmazsan (kalsan da bırakmayız) bi sorun olmayacaktır

arkadaşlar 100 km ne kadar yakıyor...

özelden mesaj atabilirseniz iyi olur bir daha bu konuyu bulamam belki çünkü bu konunun hangi başlık altında olduğunu bilmiyorum..

günaydunlarrrrrrrrrrrrr

@ red
süpersin teşekkürler :rendeer:

Geziye ilk kez katılacak arkadaşların ilgili dökümana bir göz gezdirmelerini rica ve tavsiye ederim. Tüm sorularınızın yanıtlarını bu dökümanda bulabileceksiniz.

Sevgiler.

Evet gerçekten de toplu sürüş kurallarını ihmal etmedikten sonra bir problem olmuyor.

Ben hala kararsızım arkadaşlar, bi de şimdi genel kuruldan da onay almam lazım anlarsınızya:mrgreen: :queen: Bi konuşiyim gelirsem de sürpriz olur.

Bu arada incirli den katılan varmı. Gelirsem geçen seferki gibi ekmezsiniz dimi. Talla, motostyle şşş kime diyorum:p

@Elif

Vay Elif sende mi geliyosn. Bence kesinlikle katıl. Gerçekten Zen'lere ve bu arkadaşlık ortamına birkez daha hayran kalıcaksın.

@Darkform

Valla kardeşim elimden geleni yapıcam. Kahve ne demek. Sana brezilyanın kahvesi değil o melez güzelleri feda olsun, ayıpsın:queen: (Yağmasan da gürle demişler:cherry: )

tamam arkdaslar saolun kusuruma bakmayın ilk gezim oldugu için şaşkınım biraz elif tamam senlede anlaştık o zaman şimdi sen buluşma noktasınamı gelirsin yoksa sebi evinden mi alıyım :rendeer:

@ eliff
slmlar elif. Kaltılırsan seviniriz. dökümanı direk bilgisayarına indirmek için lütfen bu linki tıkla: http://www.zenscooclub.com/dosyalar/zen-gezi-04.zip
(ziplenmiş .doc - microsoft word dökümanıdır)

@ latifpolat
olumlu yada olumsuz genel kuruldan çıkacak karara saygı duyuyor ve gelmeniz için genel müdüre ricalarımı sunuyorum :p

Arkadaşlar,

Daha önce olduğu gibi ve dökümanda da belirtildiği üzere, hava koşulları müsade etmez ise, grubun ortak kararı doğrultusunda güzergahları kısaltabilir, gezi esnasında gezi programını mevcut durum çerçevesinde şekillendirebiliriz. Program esnek. Bu konuda bir sıkıntınız olmasın.

ii gunner.

ben ümraniyede oturuyorum ama hiç evde durdumu gören olmadı (dizimin kırıldığı bir buçuk aylık zaman haric) onun için ben burdayımde ben he derim gezmek gezmek için bahane çıkar bana ama sunuda iletiyim

09:20 Harem Arabalı Vapur İskelesi (3), Toplanma noktasında olmalıyız onun için erken kalkacaz :) madem ki gezmek bir arada olmak istiyoruz bunada he diyecez

saten hergun erken kalkıorus pasarda kalkarıs nolucak :) taam osmn sen bnı uygun bıyerden al sana uygun olan bn bostancı koprusunun orda oturuorumm nerden alıcanna sen karar wer saol..

peki o zaman ben seni göztepe köprüsünden alsam olurmu yada zaten bostancı köprüsü ile göztepe köprüsünün arasında ne varkı ben seni bostancı köprüsünün ordan alırım ordan bir u dönüşü doru harame :) ordan da ver elini kilyos :queen:

açılın KARA TRAKTÖR geliyo :bounce:

taam olur bostancı koprusu :) bıde kacta gelıceını soyler sen tam olur ekmede bnı :)

8:30 uygunmudur yok canım ne ekmesi bizler ZEN'cileriz tam saatinde ordayım tabi sanda uygunsa

taam uygun :)8 30da ordaım ama taam olarak neresı onu karalastıralım yada osel msj olara numara alalım cunku bostancı koprusu altı war ustu war sagı war solu war :p :)

siyahus biziiii tiskoya götürrrrr
abicim geçmişler olsun. Umarım eşin pazara sapasağlam kalkar ve gelirsiniz. Sevgiler, selamlar.

Parış
ii gunner.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar