siyahus' Alıntı:
Var kapak tabii

hatta gedizler o kapağı takmıyo . valla darkform eger oraya bişey koyabiliyosan helal olsun sana .
Abi bende inanamıyorum ama efsane bi şekilde herşeyimi sığdırıyorum oraya. Temizlik bezlerim ve süger vs...(kutusuyla), 6-20 arası lokma takımı ve bilimum tamir gereçleri, file, yağmurluğum, kilitler ve biton ıvır zıvır daha. Ama alenen g..m çıkıyo sığdıranakadar huhu. Selenin üzerinde tepiniyorum bazen :cherry:
kyox' Alıntı:
Bugun ehliyet için kadıkoy- caddebostan a gittim bizim 125 zn kaynıyor cadde boyunca park etmis ve çeşitli çantalar, direksiyon püskülü ile süslenmiş onlarca gördüm
Darkform çok iyi ettin foto album ile ellerin dert görmesin
Ah be abi muhtemelen 100 mt dibimden geçtin gittin... Keşke haberim olsaydı bi çayımı içer yorgunluk atar öyle giderdin. Evet Bizim burası daha önce dediğim ve seninde gördüğün gibi ZN ve AS125T kaynıyor. Muhtemelen o gördüğün siyah ZN'lerden biri benimkiydi ve Shadow'da geçen gün benimde bahsettiğim shadow'du... Zaten tespit ettiğim kadarıyla cadde de 1 tane shadow var. Geçen postlarımın birinde, "buralarda motosikletler olarak yollarda bazen sayıca o kadar baskın oluyoruzki ışıklarda sıraya giriyoruz, yer yer 4 tekerleklilerden bile fazla olabiliyoruz" demiştim hatırlarsan... Düşün ki sen hafta içi iş saatinde geldin ve böyle. Hafta sonu, Cumartesi ve Pazar görme burayı. Motosiklet cenneti... Kimse kafasını çevirip "aa herifin motora bak ne tatlı 1. dünya savaşından kalma gibi bi tipi var" gibisinden laflar etmiyor. Yani süksemiz sıfır :cherry:
Neyse, keşke geldiğini bilseydim, iki laflardık ::tartis:: Neyse bidahakine :cat:
Arkadaşlar elime sağlık :

cgum:: mesajları için teşekkür ederim. Güle güle kullanalım.
ii gunner.