Rglad' Alıntı:Hayırlı işler Scud abi :bounce:
Valla heralde gençler aralarında konuşup anlaşmışlar :mrgreen:
Hayırlı olsun![]()
Tam anlamıyla koptum. Basmasınlar şimdi
Rglad' Alıntı:Hayırlı işler Scud abi :bounce:
Valla heralde gençler aralarında konuşup anlaşmışlar :mrgreen:
Hayırlı olsun![]()
abi öyle demişsin :rendeer: ama oy kullanamıyorum ben şife yanlış diyor , aynı şifreyle site giriş yapıyor fakat oy kullanamıyor çok denedim fakat başaramadım. saygılar...darkform' Alıntı:umutpoy çok konuşma oyunu kullan eeeeeeeeee ! ::yanliss: kızarım ! hadi bakiim :cherry:
ii gunner.
umutpoy' Alıntı:abi öyle demişsin :rendeer: ama oy kullanamıyorum ben şife yanlış diyor , aynı şifreyle site giriş yapıyor fakat oy kullanamıyor çok denedim fakat başaramadım. saygılar...
scud' Alıntı:Ne yapalım üzgünüm ama motorla ilgili herhangi bir sorun yok yerden yere vuralım![]()
Dharma' Alıntı:55 sayfa oldu başlık altında toplasak motorla ilgili 10 sayfa ya çıkar ya çıkmaz.. Motorla ilgili soru soranlara da utanmadan bu konu tartışıldı diyoruz hangi adam üşünmeyipde bu saçma sapan doldurulmuş sayfaları tek tek okurda bilgilenir bi logo seçiceksiniz 10 sayfa fasa fiso isim içinde bi o kadar kaç gündür bakıyorum motorla ilgili fikir verici bi resim bi bilgi ekleyen var mı diye yok sohbet forumuna çevirdiniz resmen..
derwish' Alıntı:selamlar
motorun kmsi 1400 ü geçti şimdi benim merak ettiğim rodaj bitti gibi
peki biz bu rodajı iyi tamamladığımızı nasıl anlayacağız
bir ara motorun son hızında problem vardı sanırım benzin kaynaklıydı şimdi 90 km yi rahat görüyor biraz kasarsa üstünede çıkıyor düz yolda hafif rüzgarda
ön takım sorunları devam ediyor
çanta kaynaklı ve ufak kazalardan kaynaklı çizikler bir iki de ufak kırık var bunlar için kaportacıya gideceğim
bakalım adam ne diyecek
öne ekstra far takma olayı ile kafayı iyice bozdum ama nedense her servis ayrı cevap veriyor kafam iyice allak bullak oldu
herkese kazasız belasız sürüşler
derwish' Alıntı:selamlar
bir de kısmetse cts günü motorun yağını değiştireceğim umarım bir aksilik çıkmaz bir de bu motorda bir yerde bir zincir varmış yağlanması gereken kendi başımıza yapabilir miyiz yapan var mı ?
kyox' Alıntı:@Darkform
Teknik sorun kısmına yazdığın boya çizik kaleminin ismini yazarmısın bende grisini alayım.
Sitede Gezi ekle kısmı çalışmıyorfotograflarıda link foto olcak sekilde ayarlayabilirsen web alanını zora sokmus olmayız.
Rglad' Alıntı:Sayın arkadaşlar, değerli Zen Scoo Club üyeleri;
Motora bişey yapıyorum, ya çok güzel olacak, ya da tam amele işi olacakne oldugunu şimdilik söylemiym de bitirince resmini koyacam.