Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geçmiş olsun canyerli.
Bende sertifikamı almış olmama rağmen ve bitürlü ehliyete çevirmediğim için işler yüzünden, motoru alalı 2 ay oldu hala 80 km duruyo. Haftaya kararlıyım çevirecem ehliyete taaaa nisanda girmiştim sınava:)

teşekkür ederim latifpolat.işleri yoluna koyda biran önce çevir ehliyete.ama sakın sertifikam var die de yollara düşme.yakalanan lar bilir.Motor parka çekildikten sonra adliyeyle ugrasıp ondan sonra motoru parktan alabiliosun.Adliyede sırada beklerken 1 arka sıramdaki çocukda Honda 900 RR varmış ve sertifika elinde ehliyeti almaya gidiomuş.Onu bile dinlemeyip çevirmişler.Bahtsız bedevi hesabı...:pale:

Doğru söylüyosun. Valla bu aralar gözümü açamıyorum işler yüzünden. Bir alsam ehliyet en azından haftasonları şöyle iyi bir keyif yapıcam. İlgilenemiyorum diye satmayı bile düşünüyorum açıkcası:(:( 2 hahaftadır motorun yüzünü göremedim. :pale:

Ya Beyler Bu Zn Için Ayak Ilede Marş Alir Dediler . Ben Acemiyim . Nerde Ayak Marş Yeri

motorun sol tarafında arka tekerleğin orada bir kol göreceksin, ayaklığını açıp kuvvetli bir sekilde basarken gaz vereceksin biraz olabilir vede arka frene de basmayı unutma

@canyerli çok üzüldüm yaw. kendim yakalanmış gibi oldum. Kask takıyormuydun, senin sehir neydi, çevirmemi vardı.. Geçmiş olsun.

darkform & kyox çok teşekkür ederim.Umarım hiçbirinizin başına gelmez gerçekten çok moral bozucu bir olay.ben Ankarada yaşıorum.Motora rüzgarlık taktırmaya giderken oldu.ankaranın merkezi kızılayda yakaladı beni polis.Hiçbir hatam yoktu.Kask v.s. hepsi tam dı.bana bakmasıyla görmesi ve çevirmesi bir oldu.Yani demek istedigim kontroller maximum düzeyde.Büyük şehirlerdeki motor sorununa kökten çözmek istiyorlar.

giallorosso' Alıntı:
http://www.salcano.com/motor_modeller/125t_25.html salcano nun yeni çıkan bir modeli mondial 125 zn düşünüyodum bende ama bunu görünce kararımı değiştirdim mondial yakında bu motorun aynısını 125 kv adıyla getiricek

Zevk senin tabiki ama bizim motorun estetik olarak yanına yaklaşamaz bence :) ayrıca mondialde getiriyo bundan belki asyadada vardır. Ama bizim motordaki karizmadan güzellikten sonra biraz yavan kalıyo sanki.
Bu arada Scud ben 120 yapmadım maalesef :) hatta denemedim bile ama bi kez mecburiyetten artçıyla 100 basmak zorunda kaldım dahada gidiyodu .
Pasta cila içinse bencede zaten pasta mecbur kalıncaya kadar yaptırmayın . Malum pasta demek incelen boya demek. Zaten cok kalın bi boya olayı yok. Cila içinse bencede 3-4 ay güneş yemesi daha iyi.

@ giallorosso

Çok tatlı motosiklet. hayırlı olsun bol keyifli sürüşler :)

ii gunner.

ben sizlere birşey sormak istiyorum bir depo benzinle ortalama 160-180 km arası gidiyorum acaba sizlerin yakıt tüketimleri nasıl? benim düldülün karnı çok mu aç acaba?

umutpoy' Alıntı:
ben sizlere birşey sormak istiyorum bir depo benzinle ortalama 160-180 km arası gidiyorum acaba sizlerin yakıt tüketimleri nasıl? benim düldülün karnı çok mu aç acaba?

yanına bile yaklaşamam imkansız... Bir depo ile 130 km max. Öpde başına koy :cherry:

ii gunner

thebarbarian' Alıntı:
@darkfrom
sınav sonuclari aciklanmis demişsin ama açiklanmamiş:))))

Ay ay sonuçlarımı demişim pardon soruların cevapları yani sorry. Yanlış yapan varmı len :cherry: Bende var 2 yada 3 tane sçmışız hehe ::huuuh::

ii gunner.

@siyahus
Ya birisi 120 bastım demişti aklıma ilk sen geldin. Valla heryerde bu alet 120 basıyor diyordum rezil oldum.

@ALL
Dün gece ve bu sabah sahil yolunda biraz bastım. Sanki motorun sesi biraz daha kaba çıkıyor gibi geldi. Belki rüzgarın seside birleşince malum bana pek eski randımanda gibi gelmedi. Gazı kökledim ama beklediğim kadar hızlanmadı. Neyse yinede rodaja dikkat etmeli. Çoğunlukla 60-70 le gitsemde arada bir 80 yapıyorum.

@darkfrom
problem değil bende sevinmiştim sorular açıklandı diye:))))benimde 1 yalnışım var:)))

@darkfrom
pardon yalnış yazdım cevapları açıklandı diyecektim

gideyim motorla tur atayım bari

Son düzenleme:
slm millet
oooo şuraya bak ya almış başını gitmiş.ayvalık süper motorumla çok kız tavladım burda:queen: 250km oldu herhangibi bir sorunla karsılasmadım ama çok yakıyo gibi geldi.1 depoyla 200 km gidenler vardı galiba nasl oluyo o anlamadım:silent: jandarmaylada köşe kapmaca oynuyorum burda :mrgreen: .forumdan baya uzak kaldım motorunda büyük bir sorun yasayan oldumu olduysa bana bi zahmet yazarsa sevinirim:mrgreen:
herkese selamlar

@reDragon
Ön disk komple arızalı çıktı. Pek sorun olmuyor sadece ses yapıyor 500 km yaptır. ONun haricinde pek sorun yok. Maşallah yani.
Bu arada kutlarım :bounce: :wiinkk:

Sok dakkika. 2. kazamıda yaptım hayırlı uğurlu olsun.
Ayrıntılar : http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18043

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar