@ 2000zx6r & byblade & ALL
Bende herkezin kafasına göre fiyat çektiğine inanıyorum. Bu konuda dikkatli olalım. Yazıktır... 20 milyon belki çok bi para değil ancak ben 20 milyon için günde bilmem kaç saat çalışmak zorundayım. Ayrıca 1,5 depo benzin demek 20 milyon. İllet oluyorum bööle şeylere ya ::angry2:: Ben senin yerine yorumu giricem abi bu servis bi arkadaşımızdan bu kadar para talep etmiştir dikkat edin diye.
@ siyahus & ALL
Saol siyahus. işallah ileride veritabanları genişledikçe hepimizin işine yarar bir kaynak olur. Gelecek olan fikirler doğrultusunda daha da geliştiricez işallah. Gezi konusunda Anadolu kavağı çok ii bi fikir bencede. Logo konusunda "kyox" u göreve davet etmiştim

ZeN ve ZeytiN konusunda da; iki isim arasında büyük bir ikilem ve eşit bir bölünme olduğu için Club ismi "125 ZN Club" olsun, isteyen motoruna ZeytiN isteyen'de ZeN desin diye bir fikir atmıştım. Uyarsa sizlere... Daha sonra club için de Gedizler'le konuştum. Servis ve yedek parçada club üyelerine belli bir indirimi seve seve uygulayabileceklerini belirtmişlerdi. Club işi tam bi otursun, beğendiğimiz 2-3 servis ile anlaşmalarımızı yaparız... Cüzzi de olsa indirim indirimdir... Aldığımız indirimleri bi kenarda toplasak ayda bir gezilerde mangal yaparız lan

Bizim köftelerimizi niye başkaları yesin :cherry:
Birde az önce arabayla köprüden geçtim. Benim araba 950 kilo. Acayip hafif. Ama yinede bu ağırlığıyla bile Zeytin+Ben'den 7 kat daha ağır. Rüzgar yüzünden az daha köprüden aşşa uçuyodu araba. Ben hayatta köprüye çıkmam zeytinle tırstım iicene
ii gunner.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Selamlar,
Arkadaşlar son 4-5 gündür ön takımlardan ses gelmeye başlamıştı. Ön frene basınca ve motor hafifde olsa sarsıldıkça tak tuk tak gibi sert bir ses geliyordu. Son 2 gündür ses abarttı. ve takır-tukur gitmeye başladık yolda. Sanırım benzeri bir durum scud'ında başına gelmişti. Az önce Gedizler Ziverbey'e gittim.
Usta problemin hatalı üretilen ön fren diskinden kaynaklandığını ve diskin değişmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca bugüne kadar aynı üretim hatasından 5 tane ZN'nin ön fren diskini garanti dahilinde değiştirdiklerini de ekledi. Yarın sabah diski değiştirmek üzere motor'u Gedizler'e bırakacağım. Bilginize.
ii gunner.