Bu motorla boğaz köprüsü çok tehlikeli. Tecrübeli arkadaşımız (adını yine unuttum

r: ) artçısı olmasına rağmen zorlandığını söylüyor. Şu an için trafiğin yoğun olduğu E-5 gibi yollara çıkmıyorum. Ama ara sokaklar ve trafiğin sıkıştığı yerlere anında dalıyorum.
E-5 gibi bir yolsa yolun sağından gitmek ne kadar uygun olur bilmiyorum. Çünkü minibüs ve otobüsler zaman zaman sıkıştırıyor. Birde ne zaman ne yapacakları belli değil. Bu sabah baktım inanılmayacak bir şey oldu minibüs bana yol verdi yok aga dedim sen geç git ben seni takip edeyim

Zaten hemen az ilerde haklılığım ortaya çıktı gamgaster bir abandı yolda sonra önüne araç çıktı bir fren yaptı ama nerde duracak. Yola yine su sökmüşler kaydı. Zor kurtardı minibüs. Ben 50 metre mesafeden takip ettiğim için rahat rahat ne olup bittiğini gördüm. Bu minibüs otobüs oldmu uzak durun.
@kyox
sen bu motoru tek parça halinde kullanamıyacaksın galiba. Bu arada servise bu sabah gittim aklımdasın ama kapalıydı. Açık olsa hemen seni arayacaktım ve sana eskortluk ederek arasokaklardan frene fazla ihtiyacın kalmadan çıkartacaktım. Ama kısmet değilmiş. Hafta içi çaresine bakarız. Sen yaptım diyorsun ama yinede şu frenlerini bir gösterelim. Ben hiç memnun değilim.
Birde lastikler çok ince. Tecrübeli birine sordum kayma çok yapar dikkatli ol dedi. Acaba daha büyük lastik takmak mümkün mü?