scud' Alıntı:@reDragon
Dostum motoru yeni aldık ne muhayenesi. Gelecek sene bu sıralarda. Ruhsatta yazıyor
siyahus' Alıntı:darkform , Teşekkürler arkadaşım bu anket olayı gerçekten güzel olmuş . Şu anda benimde verdiğim oyla son durum da ZeytiN biraz önde gidiyor. Logoda oldukça güzel olmuş.
Valla su rodaj olayını maalesef kitaptaki gibi yapamıyorum cunki eşimle beraber biniyoruz ve zaman zaman 70-80 yapmak gerekiyo . Allah sonumuzu hayır etsin. Benimde ön diskten garip bi sürtme sesi geliyo ve pek etkili değil fren kendim ayrlayabilcekmiyim die bi bakcam.
Ondeki mondial yazısını söken oldu mu ? yada söyle soriim iz bırakmadan sökülebiliyor mu ?
Birde cumartesi günü beylikdüzüne doğru gitmekte olan Gri 125 zn li çift burada mı ? yoksa sürüden ayrı gezen birilerimi![]()
gt06' Alıntı:Arkadaşlar daha öncede sormuştum ama sanırım iplenilmedim.
125 zn nin lastik boyutunu büyüten yada büyük jant takmayı düşünen varmı?
scud' Alıntı:Cevap verdim diye hatırlıyorum. Neyse tekrar vereyim. Lastik boyunu büyütebilmen imkansız. Ön çamurluk buna izin vermiyor. Denge ve manevra kabiliyetini beter edebileceğin için bence hiç bu işe kalkma. Çekişi iyi, hızı yeterli o zaman daha büyük tekere ne gerek var. Artık çukurlarda filan bir parça dikkaet gerekiyor.
antikacı' Alıntı:arkadaşlar millet motorlarına neler yapıyor neler
işte size birkaç foto
Ekli dosyayı görüntüle 1808
Ekli dosyayı görüntüle 1809
tabi şimdilik bizim motorun benzerlerini bulabildim asya vespa falan
hele bir rodaj tamamlansın sanatkar arkadaşların elinde ayrı bir hava kazanır zn ler
koyarız o zaman fotoları bizde...