Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

trafikte çok daha rahatsın dimi uzun yolda falan motor rahatladı bende 1000 bakımında değiştirmeyi düşünüyorumda

motorun gidisi biraz daha rahatladi fakat hizda pek bir degisiklik olmadi takarsan iyi olur gibi dusuk devirdr daha yuksek hiz oluyor

zaten benimde amacım son hız değil maksadım motor rahatlasın uzun yollarda 90 100 giderken biraz daha az devirle gitsin :)

aynen o ise yariyor babaeski silivrode yapyim kirlareli kesanda git gellerim oldu sikinti cikmadi cok sukur 1 hafta sonra tekrar silivri yapicam ins :)

arkadaşlar herkese iyi akşamlar motosikletimin bakımlarını kendim yapmak vidalarını kendim sıkmak ama bu tamir tadilat konusunda hiç bir bilgim yok bu anahtar alet edevat ne gerekir lazım olanlar nerden bulabilirim motosikletin selesinin altından çıkar dediler nerden bulabilirim neler almam gerekir en azından gevşerse bi vida hemen sıkmak için arka freni sıkmak için felan lazım olabilecek alet edevat olsa yeter.

Selam abilerim kardeşlerim.
Acemi bir sürücüyüm ilk motorum olarak yamaha crypton alıcam ama acaba drift mi alayım diyorum. Yer sıkıntım yok ilerde hacim büyütürsem bile motoru satmam. Sizce bu motor 50.000 km dayanıcak kadar sağlam mı.

toplam km si bu gostergeyi ileri sardim asil km sine getirdim subap ayari egzantrik zincir gergisi ve debraj degisti zincir gergisini kuruntu yapip degistirdim sorun yokmus rektefe olmadi

engin hayirli olsun dadas seleyi cikar arka daki karenajlari sok sonra ledin arkasinda 2 tane civata var onlarida soķ cikiyor

Zincir onerisi olan varmi bu kendi zinciri cok dandik alabilcegimiz iyi zincir hangisinden almamiz lazim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar