Daha alalı 5 ay olmuş rodaj hakkında pek bilgin yok galiba ?Aekadaşlar size başıma gelen bişey anlatacağım. 5 ay önce aldığım 2015 model driftim dün bayır aşağı 125 km hızla giderken piston patlattı. Silindir sübap herşeyi yedi. Bakımlarını zamanında yaptırmıştım. Driftinize fazla güvenmeyin ve en ufak seste ustanıza gösterin. Yoksa üzülürsünüz.
Aekadaşlar size başıma gelen bişey anlatacağım. 5 ay önce aldığım 2015 model driftim dün bayır aşağı 125 km hızla giderken piston patlattı. Silindir sübap herşeyi yedi. Bakımlarını zamanında yaptırmıştım. Driftinize fazla güvenmeyin ve en ufak seste ustanıza gösterin. Yoksa üzülürsünüz.
Bencede eğer arkadaş 500 den sonra allag ne verdiyse bastıysa onunda etkisi olabilir çünkü çevremde çok drift var hiçbirinden böyle motorda sorun duymadımrodaj 500 de bitmez 1600 lerde biter 2015 modellede alakasi yok blok aynı
para yavas yavas tamamlanıyo az bisey 300-500 tl eksik var oda önumuzdeki maaşla tamamlanır. simdi isin en zor kısmı yaklasıyo arkadaslar 2.el bi drift bulmam lazımheyecan gittikce artıyor :cherry:
Şehir neresi ,