Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar merhaba bi sorunmudur değilmidir bilmiyorum ama motor 110 civarına çıktığında tekkişi yolda tutmak çok zorlaşıyor daha önce ybr 125 kullanıyordum onda böyle bişey yaşamamıştım acaba motorda değişiklik yaparak bundan kurtulabilirmiyim yada ne gibi bişey yaparsak en aza indiririz. NOT: İki kişi gayet güzel gidiyor.
Bu motorla tek kişi 110'a çıktığında motoru yolda zor tutuyorsan, 2 kişi binip 110 yapman tamamen delilik.

Bu motorla tek kişi 110'a çıktığında motoru yolda zor tutuyorsan, 2 kişi binip 110 yapman tamamen delilik.

2 kişi mübarek dört tekerli gibi gidiyor ip gibi hiç bi sıkıntı yok ağır olunca gerçi kendimde ağırım ama 85 kilo galiba astorojna arkadaşın dediğinden dolayı olabilir hava basınçları fazla gibi ona bakayım yarın.

arkadaşlar merhaba bi sorunmudur değilmidir bilmiyorum ama motor 110 civarına çıktığında tekkişi yolda tutmak çok zorlaşıyor daha önce ybr 125 kullanıyordum onda böyle bişey yaşamamıştım acaba motorda değişiklik yaparak bundan kurtulabilirmiyim yada ne gibi bişey yaparsak en aza indiririz. NOT: İki kişi gayet güzel gidiyor.

arkadaşlar lastikleri değiştirin ben 3000 e kadar kullandım ama dün lastikleri değiştirince aslında ben motor değil de kızağa biniyormusum.
Pirelli dura taktirdik umit zc kardesimle giderken her zamanki gibi yol cizgisinde ve hız artinca sağa sola saliyordu motor.
Ancak dönüşte ön numara geldim gebzeye istanbuldan. bizzat çizgi üzerinde gittim hiç hissettirmedi

arkadaşlar lastikleri değiştirin ben 3000 e kadar kullandım ama dün lastikleri değiştirince aslında ben motor değil de kızağa biniyormusum.
Pirelli dura taktirdik umit zc kardesimle giderken her zamanki gibi yol cizgisinde ve hız artinca sağa sola saliyordu motor.
Ancak dönüşte ön numara geldim gebzeye istanbuldan. bizzat çizgi üzerinde gittim hiç hissettirmedi

nebri kesinlikle haklısın işte benim demek istediğimde bu hız artınca sağa sola kaçıyor motor hafifliğinden ve tabiki rüzgara karşı gibince bende hele biraz yaza yaklaşalım o zaman michelin pilot sporty takıcam galiba olmazsa pirellinin dura sınıda takabilirim.

yazdım ama o tarzda bulamadım :S bendede sakal var ama beyazdakının aynısı sıyahtakı cok sekıl bı seymıs yokmu bır bılen sadece bı adres dıyatı onemlı deyıl cok hosuma gıttı

2. sayfadan sonra zaten alakasız seyler cıkyıo ıstedıgımı bulamadım malesef cuma gunu balıkkesıre gıdıcem iş ıcın orda bulabılırım umarım .

Arkadaslar vitesdeyken egzoz patlatıyor benim neyden olabilir düşük devirde yapmıyor mesela bayır aşağı viteste inerken 4 binden sonra çat çat pat pat patlatıyo ama sadece benim kulağıam gelcek şekilde gürültülü olmuyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar