İyi yapmamışsınız, cg amortisörü 34cm ybr 38cm arada çok fark var. Bence sorun çıkarır, motorun virajlarda dengesini bozar. Ybr amortisörünü benim 100'lük moped'e taktım orjinalinin teki kırıldığı için ama onun orjinali de 38cm idi, ona çok güzel oldu mesela ama Cg'ye uzun gelir ybr amortisörü.Benım motorda cekıs dorunu yok. Ustaya sıkıntını anlat bır daha yapsın gerekırse. Bu arada bugun arka amortısorlerı ybr amosrtısorlerıyle degıstırdım. Motorun arkası yukseldı, orta sehpadayken arka tekerlek yere degıyor ancak cukurlara gırdıgımde eskısı kadar sarsılmıyorum. konforu baya bır arttı.
Son hız için ön dişliyi büyütmeniz gerekiyor ama bence arka dişliyi küçültün 40 ise 38, 38 ise 36 gibi.Arkadaslar bu on dıslıyı kuculten varmı aranızda? rampalarda cekıs cok dusermı acaba? son hız ıcın on dıslıyı kucultmeyı dusunuyorum..
Bu motosikletler zaten az yaktığı için öyle bir ihtiyacı yok bence. Ama dediginiz gibi scooter veya büyük cc kullananlar için faydalı olabilir.
Fayda sağlamaz mı..
Bu çinli 150 cc scooterlar 250 cc kadar yakıyorlar.
100 Km'de 4 litreyi geçiyor bazen.
Kendimden biliyorum.
Bu sebepten bence benzine alternatifler gelişmeli.
Burda her benzin zammından sonra isyan etmek yerine bu tip ekonomik yakıtlar tartışılmalı.
Günümüz teknolojisinde bunu güvenli hale getirecek teknik imkanlar vardır diye düşünüyorum.
Evet hocam aynı fikirdeyim sizinle.Yanlış anladınız herhalde, bende scooter ve büyük cc'ler için faydalı olacağını dusundugumu söyledim. Yani aynı fikri savunuyoruz![]()
ama hakkaten insanın aklına hemen o sorular geliyor. Herhalde sadece biraz meraklı ve araştırmacı kişiliğe sahipsiniz, hepsi bu.. Forumun sizin gibi kişiliklere ihtiyacı var emin olun..
---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 11:57 ----------
DH'in linkine tıkladım da, sadece ana sayfa çıkıyor. Ordan da lpg sayfasına girdim ama herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Ben mi beceremedim yoksa eksik birşeyler mi var?