hadi bakalım hayırlısı tuncerim afyon iki adımlık yer, sanırım seni rahat bırakmicak izmirli arkadaşlar:mrgreen: tekrar hayırlı teskereler :rendeer:
Hoşgeldin...:rendeer: Anlatacak askerlik anısı yok mu? Kuru kuru mu kalacak burası böyle
"Şimdilik unutmak istiyorum" lafından sonra tam sölenecek şeyi söylemişim![]()
Tek istediğim bir an önce bitmesi ki daha çoook var.
Askerlik ap ayrı bir dünya.
O zor biraz; sayıca az olsak da baskın taraf biziz hala...:cherry:komtan' Alıntı:Askerliğini yapmamış adayların modluğunuda düşürecez, ilgililere duyurulur :cherry:
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum..:rendeer:
Vasco cum video çok güzel olmuş,ellerine sağlık :cat:
Acemi birliğim 21 gün sürdü(yemin törenine o kadar kalmıştı birliğe katıldığımızda).Dün itibari ile Tokat tan ayrıldım,sabah 8 den beri de evimdeyim.Soran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum,48.piyade eğitim alayındaydım 21 gün boyunca.
Usta birliğimde arkadaşların da yazdığı gibi Afyon Merkez de orduevinde olacak.Gerçekten iyi oldu bu,malum Afyon İzmir e yakın sayılabilecek bir uzaklıkta,ee haliyle bu da geliş ve gidişlerimi kolaylaştıracak,bazı küçük planlarım var hele ki onları da rayına oturtursam tamamdır..
Haftaya cumartesiye kadar izindeyim ve şimdilik askerliği unutmak istiyorum
Allah askerliğini yapmakta olanların -adam akıllı arkadaşların - yardımcısı olsun..
Askerlik ap ayrı bir dünya.
O 100 oktansa, askerlik yapmamış grupta 200 oktan olanı var; ben ona güveniyorum..:wiinkk::cherry:
Abi yapmadoğru valla ben onu unuttum ama onun saç kestirme sorunu yok allahtan :queen: birde izmire düşermiş bak sen aleme o zaman :cat: