çapımız büyüktür kanka..
:
İrfanı davet etmeden olmaz..adamın topicini cat:
İrfanı davet etmeden olmaz..adamın topicini köfte alanına döndürdük madem onuda çağırmalıyız...:cherry:
bu arada Engin duyarsa bizi dövermi acep??? dürüme karşı köfte etkinliği yapılıyor diye???:queen:
seni motorumla değilde motosikkletimle gezdirebilirim..ama kendisi bu işe nasıl bakar bilemiyorum...malum 3 kişilik yapılmamış...:queen:
alalım sanada bir motör yahu????:cat:
Çok güzel olmuş elinize sağlık. Baştan yaratmışsınız resmen
abicim emeğine ellerine sağlık diyorum.. :cat: yaptıklarını takip etmek cidden büyük neşe veriyor..ellerin dert görmesin :rendeer:
Ooooon numara...:cat:
Bu tür ihtiyaçlarda soran olursa artık adresimiz belli, inşallah...:wiinkk:
Yaşı Yüce(siyahatmaca) ve ben gibi olanlar:queen:bilir eskilerde herşeyin kıt olduğu yıllarda hemen hemen her şey değerlendirilirdi çünkü bulabileceğiniz bir somun ve civata olmadığında onu eldeki imkanlarla var olanı uygun hale getirerek yada olmayan bir parçayı uydurarak sorun çözülürdü, her tamirci her tür kaynağın ustasıydı ,emeğinizle ortaya çıkan araç bana o günleri anımsattı.
Oysa batıda --ki ekonomik olarak bizlere göre alım güçleri çok daha iyi olmasına karşın --bizde hurda diye nitelendirilecek motorları el emeğiyle gıcır gıcır yollarda görebilirsiniz şöyle baktığımızda o devrin her markası bu yollardan geçmesine kullanılmasına rağmen Koç müzesi ve resimler olmasa haberdar olunmayacak:farao:
Demem o ki elinize emeğinize ,yüreğinize sağlık ,sergilik olmuş:rendeer:

ilk yazıdaki motor mükemmel olmuş. yeni motoru da sabırsızlıkla bekliyorum. ellerinize sağlık.
kanuniyi sizden iyi olmasın sevgili bir arkadaşımızdan motosiklet net ,aracılığı ile , bu gün aldık şu an oğlan kardeşim binecek bakalım bir müddet hevesini alsın sonra ben ondan alacağım fakat bu arada motoru tanıyamayabilirsinizde :cherry:
kimbilir evrim geçirip kocaman kalın arka tekerleği olan bir customa dönebilir an meselesi elbette zaman inşallah ... teşekkürler yorum için :cat:
neden sizin gibiLerden ankarada mevcut değiL =))))) sizLerden öğreneceğimiz çok şey var .
İrfanım ellerine sağlık ....yeniden hayat bulmuş ve çok şık olmuş :cat::rendeer:
estağfurullah sevgili arkadaşım lütfen böyle düşünmeyin , acizane bu işte profesyonel olmadığımı her kalemde dile getirmeye çalışıyorum , nice cevher insanlar var ki , bizim yaptığımız eskiyi değerlendirmek kendi çapında hobi olarak takılmak , yoksa mesleğimiz elbette bu değil
sadece zamanımı böyle işlere harcamak bana keyif veriyor, bunu yaparken bildiklerim ve yaptıklarımla bir şeyler öğretmekten ziyade bilmediklerimi de öğrenmek tabiki , örnek olarak bu konunun paylaşımında bana göre insanlar eskinin kıymetini öğrenmiştir diye düşünüyorum eski diye bir kenara atılmaması gerektiğini öğrenmştir, seninde dediğin gibi ben ilgilenmeyi seviyorum alışmaya bayılıyorum hepsi bukadarcık
selamlarımı yolluyorum....esen kal...
çok tşk ederim yorumunuz ıcın . kocaelıde olsaydım ınanın sızınle tanısmak yanınızda bulunmak ısterdım =)) (yazılarınızı takıp edıyorum).
olsun sevgili arkadaşım gönüller bir olsun mesafeler uzun olsada kuruln dostluklar kalıcı olabiliyor , tabi herkezin bakış açısı farklıdır
olurya günün birinde kocaeli karamürsele yolun düşer beklerim:cat: