abicim emeğine ellerine sağlık diyorum.. :cat: yaptıklarını takip etmek cidden büyük neşe veriyor..ellerin dert görmesin :rendeer:
ön teker havada görmeden inanmam kanka...:queen:
ancak o zaman köfteyi (meşhur tuzla köftesini) hakeder...anladın sen onu...:queen::cat:
Tyra Banks ım yok benim,ebem yok benim yok benimmmm....yok beniimmmmmmm:queen::queen::queen:
yahu bu Tuzladaki köftecide kampanya varmış..5 porsiyon yiyebilene yiebildiği kadar beleşmiş miş?????:queen::queen:
ne dersin???
ben açım..![]()
çok bonkörsün samet teşekkürü bi borç bilirim olsun bu seferde senden olsun bakalım.. :mrgreen:5 porsiyon dedik...dükkanın ocağına incir ağacı dikelim demedik...:queen::queen::queen:
olsun mete haftaya gideriz bizde...bak mezitte açmış..hesabı ben ödücem kesinlikle kimseye bırakmam diyor ,ölümü görün diyor....:queen::queen:
Allah açlıkla ıslah etmesin paşam...
5 porsiyon dedik...dükkanın ocağına incir ağacı dikelim demedik...:queen::queen::queen:
olsun mete haftaya gideriz bizde...bak mezitte açmış..hesabı ben ödücem kesinlikle kimseye bırakmam diyor ,ölümü görün diyor....:queen::queen:
İrfanı davet etmeden olmaz..adamın topicini köfte alanına döndürdük madem onuda çağırmalıyız...:cherry:
bu arada Engin duyarsa bizi dövermi acep??? dürüme karşı köfte etkinliği yapılıyor diye???:queen:
seni motorumla değilde motosikkletimle gezdirebilirim..ama kendisi bu işe nasıl bakar bilemiyorum...malum 3 kişilik yapılmamış...:queen:
alalım sanada bir motör yahu????:cat: