Milano'daki 66. EICMA motosiklet fuarı izlenimlerim

Çok sagol rigel. Sayende haberlerini yaptıgımız motorların gerçekten varolup olmadıklarını görmüş olduk:)

Bu arada;

Hayabusa'da ABS varmıydı?

abi haberi sen yayınlamıştın :p

http://www.motosiklet.net/forum/yeni-model/52485-2009-suzuki-gsx-r-750-and-gsx1300r-hayabusa.html

2009 Suzuki GSX1300R Hayabusa

Suzuki Hayabusa, 2009 yılında yeni renk seçeneklerine sahip olacak. 2008 yılında yapılan yeni makyaj ile ön plana çıkan aracın 2009 model yılında kiloya-güç oranı düşürülmüş. Alüminyum alaşımlı materyaller kullanılarak ağırlığı düşürülen aracın ABS sisteminede sahip olduğu Topspeed editörleri tarafından belirtmiş.

Fotoğraflar ve emeğiniz için teşekkürler. Benim de favorilerim MV Agusta Brutale, Yamaha XJ6 ve Ducati Streetfighter. Ducati beyaz da çok güzel.

Super Moderator
rigel abim valla ellerine yüreğine sağlık :rendeer:
süper bir gezi ve süper bir anlatımla sanki fuara gitmiş kadar oldum sayende
R1 ler süpermiş bu arada:)

Abi elleirne sağlık çok güzel bir gezi ve paylaşım olmuş :rendeer:.

Çok güzel motorlar gördük. Ama sıkılmadım deil, biz yırtarız burda
kıçı kırık bişiler almak için. Bi de baksana fuarlarda neler var :pale::salut:..

Mersin İl Temsilcisi
EMEĞİNİZE SAĞLIK, SİZLERİN SAYESİNDE GÖREMEDİKLERİMİZİ GÖREBİLİYORUZ....

çok sağolun...

Emek verip uğraşmısıın çok güzel kareler yakalmışsın ellerine sağlık.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
DSCN6803.jpg

Egzoz'un markası acaba nedir?

harika paylaşım ve harika bir topik..............
mükemmel fotolar ve içten samimi anlatımlar için çok ama çok teşekkürler ellerine yüreğine sağlık Dr.Rigel

Onun için soruyorum zaten. Bakalım topseed editörü sallamış mı yoksa söyledikleri dogrumu ? :)

Sevgili Elint'cim ve Vasco'cum, o yazının linkini vermişti Elint, ben de okumuştum. Hakikaten ABS'li K9 Hayabusa'dan bahsediliyor. Ama bu tür bir bilgiye başka hiçbir yerde rastlamadım. Ayrıca fuarda Suzuki Italya'ya sorduğumda öyle birşeyden haberlerinin olmadığını söylediler. Ama belli de olmaz. ABS'li GSR sadece Türkiye, Bazı İskandinav ülkeleri ve birkaç doğu Avrupa ülkesinde çıkarılmıştı, mesela İngiltere'de haberleri bile yoktu. Bu da öyle olabilir. Allahım işallah öyledir... :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar