- Konu Yazar
Çok sagol rigel. Sayende haberlerini yaptıgımız motorların gerçekten varolup olmadıklarını görmüş olduk
Bu arada;
Hayabusa'da ABS varmıydı?
Abi, ABS'siz filan idare edicez artık, naapalım..
Çok sagol rigel. Sayende haberlerini yaptıgımız motorların gerçekten varolup olmadıklarını görmüş olduk
Bu arada;
Bu arada;
Suzuki Hayabusa, 2009 yılında yeni renk seçeneklerine sahip olacak. 2008 yılında yapılan yeni makyaj ile ön plana çıkan aracın 2009 model yılında kiloya-güç oranı düşürülmüş. Alüminyum alaşımlı materyaller kullanılarak ağırlığı düşürülen aracın ABS sisteminede sahip olduğu Topspeed editörleri tarafından belirtmiş.
Abi, ABS'siz filan idare edicez artık, naapalım..
Nihayet SS alabileceğim. Aslında ABS'li SS'lerin önce Suzuki tarafından çıkarılmasını arzu ederdim, ama olsun bir de Honda'yı deneyelim. Bugüne kadar SS almamamın sebebi ABS olmaması idi.
abi haberi sen yayınlamıştın
http://www.motosiklet.net/forum/yeni-model/52485-2009-suzuki-gsx-r-750-and-gsx1300r-hayabusa.html
2009 Suzuki GSX1300R Hayabusa
Egzoz'un markası acaba nedir?
Onun için soruyorum zaten. Bakalım topseed editörü sallamış mı yoksa söyledikleri dogrumu ?![]()
Onun için soruyorum zaten. Bakalım topseed editörü sallamış mı yoksa söyledikleri dogrumu ?![]()
Evet Marka G&G model GP . Markanın biraz uçuk modelleride mevcut![]()