Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elektoniik tekniker ve teknisyenligi yaptim ama açmadi şimdi karadeniz teknik üniversitesi son sınıf elektronik mühndisliği öğrencisiyim seneye tam bir mühnedis olurum herelde r:
sanırım tek kimya mühendisi benim. ankarada oto yan sanayiine üretim yapan dökümhanede üretim müdürüyüm. bir yeri patlatmaya karar verdiğinizde haberim olsun itinayla c3- c4 vs.. hazırlanır. l: herkese iyi günler
BEN DE SİGORTA ACENTESİYİM İSMİM MURAT İŞYERİM KADIKÖYDE KÖTÜ HABER:BENİM ACENTELİK YAPTIĞIM ŞİRKET -IŞIK SİGORTA A.Ş. - MOTOSİKLET KASKOSU YAPMIYO .... BEN ALINCA NEREYE YAPTIRICAM : EYLÜL GİBİ BAŞKA ŞİRKETLERİN ACENTELİĞİNİ ALICAM.ZATEN ANCAK O ZAMANLARDA ALABİLİRİM MOTORU ...
Slmlar Ben endüstri ürünleri tasarımcısıyım ancak piyasa şartlarından dolayı fuar standları , kongre , lansman ve organizasyon sahne dekoru tasarım ve uygulama işleri ile uğraşıyorum.
merhaba bende hem tarımla uğrasıyorum hemde kaynakcıyım argon elektrik ve ğaz alt ıkaynağı yapılır ne bulursam kaynatırım ben kendimide satıyım bu arada