Meslekler

elektoniik tekniker ve teknisyenligi yaptim ama açmadi şimdi karadeniz teknik üniversitesi son sınıf elektronik mühndisliği öğrencisiyim seneye tam bir mühnedis olurum herelde :pr:

sanırım tek kimya mühendisi benim. ankarada oto yan sanayiine üretim yapan dökümhanede üretim müdürüyüm. bir yeri patlatmaya karar verdiğinizde haberim olsun itinayla c3- c4 vs.. hazırlanır. :pl: herkese iyi günler

BEN DE SİGORTA ACENTESİYİM İSMİM MURAT İŞYERİM KADIKÖYDE KÖTÜ HABER:BENİM ACENTELİK YAPTIĞIM ŞİRKET -IŞIK SİGORTA A.Ş. - MOTOSİKLET KASKOSU YAPMIYO .... BEN ALINCA NEREYE YAPTIRICAM : EYLÜL GİBİ BAŞKA ŞİRKETLERİN ACENTELİĞİNİ ALICAM.ZATEN ANCAK O ZAMANLARDA ALABİLİRİM MOTORU ...

ben müzikle ugrasıyorum müzik yapıyorum radyolar için cıngıl ses sistemleri küçük çaplı organizasyonlar özel geceler v.b.....

Slmlar Ben endüstri ürünleri tasarımcısıyım ancak piyasa şartlarından dolayı fuar standları , kongre , lansman ve organizasyon sahne dekoru tasarım ve uygulama işleri ile uğraşıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beden eğitimi öğretmeniyim.Sağlıkla ilgili konularda yardımcı olabilirim.Özellikle kilo problemi olanlar için güzel önerilerim olabilir. :cat:

fizyoterapistim..fizik tedavi rehabilitasyon..
mutlaka bi gün bana ihtiyacınız olacak.. :mrgreen: :flower: :flower:

Ben Gemi İnşaatı ve Deniz Mühendisiyim,halen yüksek lisans a devam ediyorum aynı bölümde,bir yandan da çalışıyorum... :king:

asker de iştimaya çekilir miş gibi olmuş sanki ama bozmayalım :bounce:

Lise 3 öğrencisiyim bilgisayar bölümü elimden geldiği kadar yardım ederim :wiinkk:

gemi makine mühendisiyim.naaparım sizin için gemi yaparım.

-----------ben de diş hekmiyim afyon sandıklı da dişiniz ağrırsa gelin ama ulaşana kadar geçer :queen:

merhaba bende hem tarımla uğrasıyorum hemde kaynakcıyım argon elektrik ve ğaz alt ıkaynağı yapılır ne bulursam kaynatırım ben :p kendimide satıyım bu arada :)

Merhaba;
Makine-Resim teknikeriyim.Her türlü kalıp itina ile imal edilir. :queen:

bilgisayar bölümü öğrencisiyim pc hakkında herşeyi sorup bildiğim kadar cevaplamaya çalışırım.şimdiden yarışmacı arkdaşlara başarılar dilerim:mrgreen: :)

kimya mühendisliği öğrencisiyim çamaşır suyu, sabun, şampuan veya sahte rakı:queen: lazım olursa hallederiz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar