Meslekler

Eczacı kalfasıyım arkadaşlar. jinlun 150cc de benim çıragım :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben de inşaat ve su malzemesi satış elamanıyım eğer bi sorunuz olursa seve seve cevap larım... :cat:

alanyada barmenim 10 yıldır barmen ve bar işletmeciliği yapıyorum her türlü cocktail itina ile hazırlanır :p

çevre mühendisliğinde okuyorum ve kuryelik yapıyorum şimdilik, hayatımın işini bulmak çabası içindeyim

merhaba ben triko imalat toptan satış (kazak) tekstil de diyebilirim,bilimum kazaklarınız itina ile örülür.

Ben Gebze'de Honda Türkiye a.ş. idari işler&yedek parça departmanında çalışıyorum.:cat:

arkadaşlar bende AVUKATIM her türlü hukuki sorunuza cevap bulabilirim danışma amacıyla soru sorabilirsiniz ücret mücret gerekmez saygılar..

Arkadaslar SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI ında Güvenlik amiriyim,bilmem nasıl yardımcı olurum ama.yolu düşen olursa beklerim.en azından çaykahve içeriz sıcak sıcak

Korozo Ambalaj Marmara Yöneticisiyim

Hertürlü çöp sorunlarınıza torba sağlarım.

Eskiler alırım nayloncuuuuuuuuuuuuu.

Arkadaşlar merhaba, ben makina mühendisiyim. Mekanik tesisat mühendisliği yapıyorum. Şu an çalıştığım şirkette daha çok büyük inşaatların (hastane otel oklu vs.) ama küçük işlerimizde oluyor tabi-ısıtma, soğutma, havalandırma, sıhhı tesisat işlerinin projelendirilmesinden işin bitirilip anahtarların elinize verilmesine kadar olan süreçte görev yapıyoruz.

Merhaba,,
Ben Muhasebeciyim.Adımız çıkmış bir kere. Bende muhalefet etmeyeyim.İtina ile her türlü vergi işlerinize bakılır, kaçırılacak vergilerinize kılıf dikilir. 2+2 nin kaç etmesini istiyorsanız, istediğiniz sonu. çıkarılır.

Merhabalar bende yüksek kimya mühendisiyim: istanbul pendik'te Kaynak elektrodları, telleri ve kaynak makinaları üreten bir fabrikada Ar- Ge mühendisiyim. Eğer staja ihtiyaç duyan olursa ve İtü'de okulla alakadar sorunu olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.
iyi Günler

MoToR' Alıntı:
Ben kendim bizzat şahsım hava üssünde memurum ama önceki işim REKLAMCILIK
o konuda her türlü bilgiyi paylaşabilirim

Motor, ben de o bahsettiğin üssün İzmir şubesinde memurum.

Başkomiser'im (özel harekat)dağcılık,trekking vs., doğa sporları ile ilgili yardımcı olabilirim..

eczacı kalfasıyımm :)
işime aşığım çok severek yapıorum :bounce: :bounce:

Merhaba istanbulda otel teknisyeniyim.Bilgisayar sektöründe her konuda yardımcı olabilirim.

denizliden internet cafe bilgisayarcı mete_han abi foto eklenir forumlara

bisan, motoran ve pioneer motorlarının Finike bayii ve servisiyim. Mezuniyet HÜ Maden mÜhendisliği. Yani madeni buldum anlayacağınız.....

itü güverte mühendisligi ögrencisiyim. yurt dısına mülteci cıkartabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar