- Konu Yazar
Abilerim, Ablalarım, Arkadaşlarım Herkeze Merhaba;
İsmim Özgür 17 yaşındayım, Lise 3 okuyorum(Elektronik), Yarışmaya İzmirden Katılıyorum Diğer Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
saat 03:15 Gece yarısı Sabaha Karşı Arası Sizlerle Buluşmak Büyük zevk... Arası yarısı dedimde karınm acıktı bi yarım ekmek arası olsaydı :mrgreen: Neyse... Daha ehliyetim yok temmuzda alacağım, bu yüzden dışlamassanız sevinirim
Tabiki ehliyetsiz trafiğe hiç çıkmadım
ama trafiğe kapalı alanda 1000 km ye yakın sürüş tecrübem var... Ehliyeti alayım ufaktan bi Başlangıç yaparız artık CBR 1000 RR filan gibi :queen::
hmy::::stretche şaka tabiki 250 cc yi geçmemem gerektiğini biliyorum.:wiinkk: Ama Çok İyi Arçılık Yaparım Öyle Put Gibi
ışıklarda ayağımı yere koymaya çalışmam, virajda motoru sarsacak hareketler yapmam :queen: gibi... Sizlerle güzel vakit geçirmeyi diliyorum :rendeer:
İsmim Özgür 17 yaşındayım, Lise 3 okuyorum(Elektronik), Yarışmaya İzmirden Katılıyorum Diğer Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
saat 03:15 Gece yarısı Sabaha Karşı Arası Sizlerle Buluşmak Büyük zevk... Arası yarısı dedimde karınm acıktı bi yarım ekmek arası olsaydı :mrgreen: Neyse... Daha ehliyetim yok temmuzda alacağım, bu yüzden dışlamassanız sevinirim