MerHaba Rüzgar'ın Efendileri :)

Abilerim, Ablalarım, Arkadaşlarım Herkeze Merhaba;

İsmim Özgür 17 yaşındayım, Lise 3 okuyorum(Elektronik), Yarışmaya İzmirden Katılıyorum Diğer Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum :p
saat 03:15 Gece yarısı Sabaha Karşı Arası Sizlerle Buluşmak Büyük zevk... Arası yarısı dedimde karınm acıktı bi yarım ekmek arası olsaydı :mrgreen: Neyse... Daha ehliyetim yok temmuzda alacağım, bu yüzden dışlamassanız sevinirim :p Tabiki ehliyetsiz trafiğe hiç çıkmadım :) ama trafiğe kapalı alanda 1000 km ye yakın sürüş tecrübem var... Ehliyeti alayım ufaktan bi Başlangıç yaparız artık CBR 1000 RR filan gibi :queen:::eek:hmy::::stretche şaka tabiki 250 cc yi geçmemem gerektiğini biliyorum.:wiinkk: Ama Çok İyi Arçılık Yaparım Öyle Put Gibi :) ışıklarda ayağımı yere koymaya çalışmam, virajda motoru sarsacak hareketler yapmam :queen: gibi... Sizlerle güzel vakit geçirmeyi diliyorum :rendeer:

Şu deli oyuncak ChukY'nin çakisi dimi bu:cherry:?
Hoşgeldin arkadaşım.İnşallah gönlüne göre olur.Bide trafiği kapalı alanda 1000km'yi nasıl tamamladınki? Cross falanmı kullandın?

Şu deli oyuncak ChukY'nin çakisi dimi bu:cherry:?
Hoşgeldin arkadaşım.İnşallah gönlüne göre olur.Bide trafiği kapalı alanda 1000km'yi nasıl tamamladınki? Cross falanmı kullandın?

Yıh Yıh :queen: evet Ta Kendisi :mrgreen: Hoşbulduk... O 1000 Km hiç Sorma Büyük Kısmı Köyde Tarla Aralarında :queen: Toprak yollarda :) Cbf 150 ile Cross çalışması :queen: Sonra Yazlık ta sitede yaklaşık trafiğe kapalı 250 m filan yol var, bi o yana bi bu yana Scooter larla, bi abinin ATV si vardı isteyip hep sahilde Gezerdim :mrgreen: En Son Bi Pazar yeri vardı Arkadaşla gittim hafta içi YBR 125 i var Turladım... İlk MZ Kullandım 3 4 km Sahibi Sende Yetenek Var Demişti :cherry: Ehliyeti Alıyım Çok Güzel Olacak :cat:

Hoşgeldin kardeşim.:)
İyi kötü motosiklet deneyimin olmuş inşallah ehliyetini alıp motosiklet sahibide oldunmu yollar senindir.:cherry:

hoşgeldin kardeşim bende 17 yaşındayım :) ehliyetin yok diye dışlanmazsın merak etme,burda öyle insanlar yok..:mrgreen::cat:
[MT]'ye hoşgeldin..:rendeer:

aramıza hoşgeldin . . hayallerinin gerçek olması dileğiyle. .:rendeer:

Cümnetten Hoşbulduk. Ayrıca Herkez' e İyi dilekleri için Teşekür Ediyorum Gerçekten çok sıcak insanlarsınız :rendeer: Katılımcı ve paylaşımcı olacağıma gönül rahatlığıyla inana bilirsiniz.. Motosiklet benim için ulaşım aracı değil Bi yaşam tarzı :) Allah herkezin Gönlüne göre versin...

Aramıza hoşgeldin arakadaşım:rendeer: dedigim gibi ulaşım araçı degil gönül işi burdaki herkeste oldugu gibi :)

hoşgeldin...gecenin 3 ünde böyle renkli mesaj yazdığına göre sende renkli kişiliksin, tekrar hoşgeldin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar