benı mı beklıyorsun..??
msn de ugrasmayalım ben bursa ya gelırım...!!
Heh bak o daha iyi olur.
benı mı beklıyorsun..??
msn de ugrasmayalım ben bursa ya gelırım...!!
Heh bak o daha iyi olur.
tamam nasıl ıstersen.....
kordinatları bıldır...!!
Bu ne yaa lisede olurdu bu muhabbetler "olum çıkışta bekle lan gelicem" hesabı...
Burda dövüşmeyin arkadaşlar,burası yeri değil...
Haklısınız ama arkadaşlar bulduk işte.Davet ediyoruz msn e burası yeri değil bende biliyorum,gelmiyor arkadaş.Vereceğim adres telefon gel diyorum.Kusura bakmayın arkadaşlar ama bir kaç gündür sağa sola laf atıyor.İnsanların heveslerini anlamsız,gereksiz topik diyip kırıyor ve sağa sola laf atıyor çok canım sıkıldı.Hiç sevmem böyle muhabbetleri ama ne yapayım adam zorla kaşınıyor.İnsan olan anlar.
dostum sende üslubuna dikkat et biraz!!!adamın topiği gereksiz bulması normal çünkü arkadaşımızın sorusuna burada cevap bulması çok zor.bu sorunun sorulması gereken yer honda bayisi ya da tamirci...üstelik çelik motora da hondanın ön grenajı ve farı takmak için çelik motorun çeyreği kadar para vermesi falan gerekiyodur herhalde...ARKADAŞLAR TOPİĞİ AÇARKEN SADECE AÇMAK İÇİN AÇMAYIN...HEPİMİZE FAYDALI OLABİLECEK ŞEYLERDEN BAHSEDELİM....
arkadaş sen bunla uğraşacağına honda alsan daha iyi olurdu bak adamlar senin yüzünden kavga edecek batuhan-özkansava ayıp oluyor valla biraz sakinlik herşeyi halleder
dostum sende üslubuna dikkat et biraz!!!adamın topiği gereksiz bulması normal çünkü arkadaşımızın sorusuna burada cevap bulması çok zor.bu sorunun sorulması gereken yer honda bayisi ya da tamirci...üstelik çelik motora da hondanın ön grenajı ve farı takmak için çelik motorun çeyreği kadar para vermesi falan gerekiyodur herhalde...ARKADAŞLAR TOPİĞİ AÇARKEN SADECE AÇMAK İÇİN AÇMAYIN...HEPİMİZE FAYDALI OLABİLECEK ŞEYLERDEN BAHSEDELİM....
kesinlikle katılıyorum dediklerine dostum
bu arada komple grenaj değişimi bence de pahalı olur
bunun yerine iyi bir poliüretan ustası ile senin motorun ön far arasını kestirip sadece honda farını oraya düzgünce oturtsan ve sinyalleri de beyaz yapsan daha uygun bir fiyat olur heralde diye düşünüyorum
hondanın orjinal malzemesini bu motora oturtman hem çok pahalıya patlar hemde gereksiz görüntü değişecek belki ama motor aynı motor
bana göre yapacagın fuzuli masrafı elinde tutup motorunun modelini yükseltmen daha mantıklı olur
Haklısınız ama arkadaşlar bulduk işte.Davet ediyoruz msn e burası yeri değil bende biliyorum,gelmiyor arkadaş.Vereceğim adres telefon gel diyorum.Kusura bakmayın arkadaşlar ama bir kaç gündür sağa sola laf atıyor.İnsanların heveslerini anlamsız,gereksiz topik diyip kırıyor ve sağa sola laf atıyor çok canım sıkıldı.Hiç sevmem böyle muhabbetleri ama ne yapayım adam zorla kaşınıyor.İnsan olan anlar.
ya bişey sorcam 150 lilik motorlar maxi scooter olarak mı geçio yani benimde mi maxi scooterım war