maxi scooter'a modifiye yardım

selam arkadaşlar bende çelik tiger 150 t5 maxi scooter var ben scooterimin görümnümünü HONDA FES 250 Foresight modeli gibi yapmak istiyorum.

aralarında pek fark yok ama merak ettiğim ben honda bayiine gitsem FES 250 Foresight ön grenajı ve farını istiyorum desem alabilirmiyim ?

örnek karşılaştırma resimlerine bir bakın pek fark yok gibi ve ben inanıyorumki ben bu paçayı bulduğumda kalıp gibi oturacak motora.

bu HONDA FES 250 Foresight modeli
03.jpg

13.jpg

12.jpg

buda benim ÇELİK tiger 150 t5 modeli
150t5_arka_b.jpg

150t5_on_b.jpg

150T_5.jpg

şimdi grenajları aldın diyelim
bunları oturtması var nasıl olacak ? sonra vidalama yerleti üyacakmı bence sen motorun önünü sök geçmelerine bak birde hondanınkine bak ondan sonra karar ver

kardeş bence oturacak çünkü tahminim honda bu iskeleti çinden aldı ve modifiye yapıp (tabiki motor hondaya ayit sanırım) sonrada pazaraladı alttaki resimlere dikkatli bakarsan daha birçok ayrıntıyı yakalarsın.

13ugtn8.jpg

150t5arkabxo7.jpg

arkadaşlar bir honda servisi tanıdığı olan varmı ?

Son düzenleme:
dostum bence sen vazgeç bu sevdadan neden dersen..
honda fes250 ön grenajının fiyatını bilmiyorum ama bende dylan 150 var 2006 model ve ön grenajının fiyatı (far,ön grenaj,ön grenaj arka kapak,kafa grenajı vs vs..) yaklaşık olarak 1000 ytl'yi buluyor..inanmayanlara 2004 yılı dylan parça fiyat listesini koyabilirim..ben geçenlerde hava filtresini değiştirdim fiyatlar uyuyor...benden söylemesi...
bu motora hondanın grenajları gider,belki uyar ama çok saçma bir durum olur (fiyat olarak)..

neden boyle bır şeye ıhtıyac duydugunu anlamadım....:silent:
goruntu olarak bırbırlerıne benzıyorlar zaten
honda grenajı takılınca ne degısecek..???
:farao: bence anlamsız bır başlık....:farao:

arkadaşım honda grenajı takınca ne değişecek demişsin değişecek olan farlar hondanın farları daha güzel duruyor .

ayrıca konu neden anlamsız onuda anlamadım. ozaman forumda kimse fikrini belirtmesin kimse tavsiye istemesin insanın hevesini kırma arkadaşım.
senin için anlamsız olan benim için çok şey ifade ediyor olabilir....

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arkadaşım honda grenajı takınca ne değişecek demişsin değişecek olan farlar hondanın farları daha güzel duruyor .

ayrıca konu neden anlamsız onuda anlamadım. ozaman forumda kimse fikrini belirtmesin kimse tavsiye istemesin insanın hevesini kırma arkadaşım.
senin için anlamsız olan benim için çok şey ifade ediyor olabilir....

kesinlikle katılıyorum dediklerine dostum
bu arada komple grenaj değişimi bence de pahalı olur
bunun yerine iyi bir poliüretan ustası ile senin motorun ön far arasını kestirip sadece honda farını oraya düzgünce oturtsan ve sinyalleri de beyaz yapsan daha uygun bir fiyat olur heralde diye düşünüyorum

Heh hee, eskiden bi laf vardı, 131 görünümlü 124 diye, yada doğan görünümlü şahin diye.
ama niye olmasın hoş olur tabii.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bence de +1

pekı oyleyse
sen bu grenajı degıstır ve motorun yenı halının resımlerını sıteye ekle
daha sonra ne kadar boş vaktın oldugu konusunda konusuruz...:wiinkk:

Arkadaş sen herşeye muhalefetmisin.Geçendede bana laf attın.Sanane ya.Adam burada birşey düşünmüş ve danışmak istiyor.Ve bu site bunun için var.Kafana yatmayan birşey varsa yorum yapmak zorunda değilsin,bilmem anlatabiliyormuyum.

Arkadaş sen herşeye muhalefetmisin.Geçendede bana laf attın.Sanane ya.Adam burada birşey düşünmüş ve danışmak istiyor.Ve bu site bunun için var.Kafana yatmayan birşey varsa yorum yapmak zorunda değilsin,bilmem anlatabiliyormuyum.

su topıgı bır kenara bırakıyorum

lafım sana benımle bu sekılde konusma..!!
ben sana laf atmadım dusunduklerımı yazdım
nasıl konusman gerektıgını sana ben ogretecek degılım
uslubunu düzelt..!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar