Marmoktan Afrikaya

YUSUF KAPTAN : seninle gurur duyuyoruz; hayırlısı ile kazasız belasız gidip gelmeni ,güzel bir yolculuk geçirmeni dilerim.......
ALAÇAM dan sevgileer

hayırlı yolculuklar ve darısı basıma dıyorum...
aynı sekıl benımde hayallerımden bırı...

Umarım bir gün ben de bu tarz bir gezi yaparım :) 1150GS ve yenilenmiş hali 1200 GS ile bu geziler çok daha keyifli oluyor. Ben geziyi yapana kadar ikinci el bir 1200GS bulurum inşallah :p

Vay bee , yaş ilerleyip tecrübe edindikten ve yeterli geliri kazandıktan sonra gerçekleştirmek istediğim bir hayal... Allah yolunu açık etsin...

Yolun açık olsun... Her ne kadar motoru ve hatta ehliyeti bile olmayan biri bile olsam insanın ağzının suyu akıyor...

Süper bişey, Allah yolunu açık etsin, kazasız belasız bir gezi diliyorum... Böyle birşeyi bende yapmayı çok isterdim... Hemde çok.... :)

SÖYLENECEK TEK ŞEY HELAL OLSUN :cat:
ALLAH TEKERİNİ DÜZ BASTIRSIN KARDEŞİM.
UMARIM İSTEDİĞİN VE ARZULADIĞIN BİR SEYAHAT OLUR
DÖNDÜĞÜNDE BUNLARI SENİN AĞZINDAN DİNLEMEK ÇOK ZEVKLİ OLACAKTIR.
ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN :rendeer:

yine içimizi gıcıkladı bu fotolar.allah yolunu açık etsin.bizde burada kıskançlıktan çatlamaya devam değil mi...

mes

yeni resimler bekliyordum...sanırım biraz daha bekleyeceğim...yolun açık olsun:rendeer:

Allah yolunu acik etsin , insallah sag salim dönersin ...

iyi cesaret valla, böylesi bir yolculuk ve tek basina yola cikmis..
ben ayni konumda olsam ilk resimlerdeki diger iki arkadasida yanima almadan böyle bir maceraya girmezdim..
beetle65 in dedigi gibi umariz seyahatin düsledigin gibi gecer.
güle güle git ,güle güle dön kardesim..

vayyy ayakta alkışlıyorum:cat: Dünyada ne kadar güzel yerler var oralarını motorla gezince daha güzel oluyodur mükemmel...

heyt bee gezi dediğin budur işte. bizim yerimize bir fazla gez dostum. hayırlı yolculuklar Allahım esirgesin seni ve motorunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar