Yeni stobun hayırlı olsun usta..... Emeğine sağlık, güzel olmuş. :rendeer: İlerde bende deneye bilirim. Modifiye etmeye karar verince tabii....
faydasını gördüm eskiden frene basınca farlar göz kırpıyodu artık tık yok frene basınca hiç oynama olmuyo farlard.dostum valla elıne saglık ya cok ıı durmus ,akü de faydasını gormeye basladın mı?
olmuş olmuş fazla söze gerek yok abi. senin elinden her iş geliyo nasıl olsa. yakında sen neon filan da yapmaya başlarsın motorun altına üstüne![]()
arkadaşım onuda düşündüm ama uygun bişey bulamadım orjinalide güzel yani.ellerine sağlık güzel olmuş keşke far kapağınıda şeffaf yapsaydın ledleride kırmızı olsaydı çok daha dehşet görünürdü diye düşünüyorum
Modifiye dedikleri şey de tam bu zaten kişiselleştirmek.Emeğine sağlık abi.Uzun ömürlü olurlar inşallah.
abi olmuyorr böyleee haaa.....
tamirciler aksesuarcılar ne kazanacak sen herşeyi kendin hallediyorsunnn...:queen:
abi bak bi teklifim var seninle bi imalathane açalım sermaye benden iş senden....
sende bu marifetler varken iii para kazanırız haaaa......:cat:
neyse benimki latife abi ne güzel elinden geliyor ve zevkle yapıyorsunnn....:cat:
bravoo....devammm.....
Güzel bilgi için teşekkürler.