ledli stop yapımı.

Yeni stobun hayırlı olsun usta..... Emeğine sağlık, güzel olmuş. :rendeer: İlerde bende deneye bilirim. Modifiye etmeye karar verince tabii....

tekrar teşekürler herkeze.
işte stobumu taktım ve görüntüleri.
kpel626qt2.jpg
[/URL][/IMG]
bunlar parklar.
kpel627we0.jpg
[/URL][/IMG]
buda sadece fren ışıkları.
kpel628ku2.jpg
[/URL][/IMG]
böylede ikisi bi arada bence gayet güzel oldu yorumlarınızı bekliyom.:cherry:
kpel632kn3.jpg
[/URL][/IMG]
buda arka çantayıda takınca çantadaki led çok faydalı çünkü trafikteki en tehlikeli araçlar minibüs ve halk otobüsleri ve onlara bahane brakmamak için takıyorum her motosikletime.
resimler biraz dandik gibi çıkmış ama olsun gerçekte güzel duruyo.:cat:

dostum valla elıne saglık ya cok ıı durmus ,akü de faydasını gormeye basladın mı?

olmuş olmuş fazla söze gerek yok abi. senin elinden her iş geliyo nasıl olsa. yakında sen neon filan da yapmaya başlarsın motorun altına üstüne :):):)

harbiden uçurmuşsun olayı ellerine emeğine sağlık insanın elinden gelince yapamıyacağı şey yok

sağolun arkadaşlar.

dostum valla elıne saglık ya cok ıı durmus ,akü de faydasını gormeye basladın mı?
faydasını gördüm eskiden frene basınca farlar göz kırpıyodu artık tık yok frene basınca hiç oynama olmuyo farlard.
olmuş olmuş fazla söze gerek yok abi. senin elinden her iş geliyo nasıl olsa. yakında sen neon filan da yapmaya başlarsın motorun altına üstüne :):):)

sağol arkadaşım.
ama neonlara falan gerek yok enduroda o tarz ışıklandırma gitmez.
nede olsa çamura girecez o yüzden fazladan kablo ve tertibata gerek yok.

abi olmuyorr böyleee haaa.....:p

tamirciler aksesuarcılar ne kazanacak sen herşeyi kendin hallediyorsunnn...:queen:
abi bak bi teklifim var seninle bi imalathane açalım sermaye benden iş senden....

sende bu marifetler varken iii para kazanırız haaaa......:cat:

neyse benimki latife abi ne güzel elinden geliyor ve zevkle yapıyorsunnn....:cat:

bravoo....devammm.....

ellerine sağlık güzel olmuş keşke far kapağınıda şeffaf yapsaydın ledleride kırmızı olsaydı çok daha dehşet görünürdü diye düşünüyorum

Modifiye dedikleri şey de tam bu zaten kişiselleştirmek.Emeğine sağlık abi.Uzun ömürlü olurlar inşallah.

ellerine sağlık güzel olmuş keşke far kapağınıda şeffaf yapsaydın ledleride kırmızı olsaydı çok daha dehşet görünürdü diye düşünüyorum
arkadaşım onuda düşündüm ama uygun bişey bulamadım orjinalide güzel yani.
malum tenere pek bulunmuyo dolayısıyla arka stobu katletmek istemedim böylece istediğim zaman orjinal haline çevirebilirim yani ampulleri kullanabilirim yine.
Modifiye dedikleri şey de tam bu zaten kişiselleştirmek.Emeğine sağlık abi.Uzun ömürlü olurlar inşallah.

sağol arkadaşım bende uzun ömürlü olsun diye güçlü dirençler taktım.
dirençler hem güçlü hem anti şok uyguladım herhangi bi durumda fazla akım gelirse yanmasınlar diye.:cat:

abi olmuyorr böyleee haaa.....:p

tamirciler aksesuarcılar ne kazanacak sen herşeyi kendin hallediyorsunnn...:queen:
abi bak bi teklifim var seninle bi imalathane açalım sermaye benden iş senden....

sende bu marifetler varken iii para kazanırız haaaa......:cat:

neyse benimki latife abi ne güzel elinden geliyor ve zevkle yapıyorsunnn....:cat:

bravoo....devammm.....

sağol arkadaşım.
haftayada sinyaleri yapmaya düşünüyom böylece dörtlü flaşör de takıp istediğim zaman makina çalışmazken dörtlüyü açıp akü biter diye derdim olmaz.

Son düzenleme:
benzer bi başlık vardı daha önceden güzel olmuş elinize sağlık..

eline sağlık çok beyendim insanın kendi kendine bişey yapması çok güzel ellerine sağlık:cat:

12 volt ledleri patlatmıyomu ya nasıl yaptın valla süper olmuş bende çiftlisini yapmayı düşünüyorum yuvarlak

Öncelikle yaptığın çalışmayı paylaştığın için teşekkür ederim. Fakat verdiğin bilgiler eksik. Seri bağlantı yapılacağını yazmışsın. Fakat kullandığın direnç için bilgi vermemişsin. Nereye nasıl takıldığını yazmamışsın. Havya, lehim, silikon gibi malzemelere sahibim Ben de denemeyi düşünüyorum. Ama elektronikçi değilim. Artı eksi uç diye belirtmişsin bunu nasıl ayırt edeceğiz. Herkesin anlayabileceği düzeyde açıklayabilirsen memnun olurum. İyi sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar