- Motosikleti
- Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Güzel kardeşim,Yav senin derdin ne derdin? Lisede çok mu örselediler seni kardeşim kepaze olduğum falan yok benim, derbeder olan sensin baskın çıkıcam diye, pes ulan tamam sensin ya en kral en iyisini sen biliyosun herkesten üstünsün yetmiyo mu sana? Klavye delikanlısısın onu da anladım, saçmalayan da benim evet, sana giren çıkan ne zoruna giden ney? Nesin sen kardeşim hayırdır? Noluyoruz? Zorla davalık mı olalım bu mu lazım nereye kadar dikeleceksin? Ne kazanıyosun onu da anlamış değilim, seni daha iplemiyorum da bilimsel velet. Tamam varoş benim europaiii olan da sensin bi git artık ne pis insanmışsın. Anan baban da mı sevmedi seni çocukken ya bu ne biçim insan müsveddesi anasını satayım.
Du bakayım burak kara bloklamadan bahsetmiş öyle bi özellik bilmiyodum, nickini falan da görmeyeyim ne pis insanmışsın rezillik paçalarından akıyor ya.
Durduk yere mesnetsiz bir iddia ile konuyu şirazesinden çıkaran sensin,
İleri sürdüğün iddianın temelsiz olduğu söylenince tartışmayı kişiselleştiren sensin,
Konumuz lastik iken, hiç ilgisiz biçimde meseleyi benim de kullandığım Hornet’e bağlayıp beni fan boylukla itham eden sensin,
Şahsına yönelik bir söylem yokken, bana velet, gerizekalı, aptal, insan müsveddesi, hatta kuduz köpek diye hakaretler eden yine sensin,
Bütün bunlar da yukarıda duruyor hala…
Şimdi tüm yazılanlar kayıtlı iken hala bana “derdin ne?” diye soran da sensin…
Bu kadar pişkinliğe de pes doğrusu…
Hadi kardeşim blokla beni de kurtulalım senden…hatta istersen dava aç da, iyi bir tazminat alayım senden. Foruma da tatlı ısmarlarım