venox alalı bir kaç ay oldu, acemi oldugum için derslerden sonra anca anca trafiğe cıkıyorum. ben 105kiloyum 190 da boyum var, altımda fena durmuyor(bakınız avatar resmi). eşimle(artçı) birlikte kullanıyoruz, hanım da 70 desek ağırız işte bayağı...kendisi zaten 190 kilo dolu depo ile.. ağır olması biraz hantal yapıyor, hemen öyle pat diye hızlanmıyor, zaten 250cc... 1. viteste yokuşları cıkıyor valla.

görüntüsü hyoya göre daha sportif. ben de bu özelliğini seviyorum, klasige göre tercih ederim. hemen her iki motosiklet birbirine özellik bakımından benzer. ben sunu söylemek istiyorum. gv250 ye oturdum fren cok yukardaydı ve koltuktan öne doğru düşme eğilimindeydim pek rahat edemedim. venoxta tüm oturuş şeklimle rahattım. hyoya göre pahalı ama, alacak arkadaş ikisine de bir otursun derim ben.
teknik konularda vites aralıgı falandır hiçbir bilgim yok. şehir içinde kullandım genelde ve acemiyim 100kmde 5.5L yaktığını hesapladım, ilk kez. araştırma yaptım 600cclikler bu kadar yakıyor.

neyse 2 kişi, acemi zamanlarında ve şehir içi ve ders kullanımını varsayarsak idare eder sanırım.
ayrıca türkiyenin hemen her şehrinde servisi var, bu da almak için mantıklı.
aksesuar sıkıntısı var, koruma demirini kendim servise yaptırdım, uğur usta sağolsun hiç beklemediğim bir modelle karşıma çıktı ve harika olmuştu (allah kullanmak nasip etmesin)
ilgilenenler için yönlendirebilirim sizi ustaya... şimdi sissy bar ve canta bakıyorum.. zaman içerisinde deneyimleri ve motoru anlatırım... ben memnunum ve herkese tavsiye ederim. taş gibi motor doğrusu