Kymco Agility 125

asm

resimler biraz akıl karıştırıcı, bu motorda ön sinyal nerde ? grenaj da mı gidonun altında mı?

bi de sanki iki renklileri daha şık, ne dersiniz?

servisi-bakımı nasıl? kayışı kaç bin km de değişiyor ? kaça değişiyor?

2007'lerin sinyalleri grenajda,2007 öncesininkiler ise gidonda

@ozkannn
özelden de konuşmuştuk sizle galiba
iki kişi ile 100 km yolculuk aslında tek kişi ile 100 km'den daha yorucuda olabilir,daha rahatta olabilir

arkadama kardeşimi oturduğum zaman(ki kendisinde tombiştir maşallah)
arayada yastık vari birşey koyduğumda rahat ediyor belim,yaslanıyorum

ama arkaya bir arkadaş oturduğu zaman tam bir işkence oluyor
motor bir oraya bir buraya çekiyor,gel kardeşim iyice yaklaş belime sarıl da diyemiyorsunuz

yani arkaya binen kişiye göre değişir

ama Agility hiç durmadan 100 km yol yapılacak bir motor değil bence
ha benim elimin altında ise 100 km yapmayı denerim ama genelde uzun yol yapacaksam özellikle Agility'yi seçmem

bu durum gerçi bütün küçük scoterlar için geçerli,Hondası,Yamahası vs. vs.si

Kymco Agility 125cc

Kymco Agility 125 cc kullananlardan yorum bekliyorum.Scooter'ın özellikleri aşağıdaki gibidir.
AGILITY 125

--------------------------------------------------------------------------------

Ölçüler 1830 x 690 x 1130
Ağırlık (kg) 105.5
Motor Tipi 4 zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzuman CVT
Motor Hacmi (cm³) 124.6
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 5
Yağ Kapasitesi 0,9
Sele Yüksekliği 790
Max. Güç (Hp/d/d) 9 / 7500
Max. Tork (Nm/d/d) 9.1 / 6500
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 12
Tekerlek Ölçüsü Arka 130 / 70 - 12
FİYATI 2.288 YTL

Sıfırı sanırım 2300 .. benimde kafama yattı 2.el almayı düşünüyorum baya bir takip ettim neredeyse forumdai bütün agility 125 ile ilgili yorumları okudum .. sadece tekerle ilgili kaymalar oluyormuş ve süspansiyonunun sert olduğunu hemen hemen her kullanan yazmış.. Fakat 2.el satanların kafası yerinde değil sanırım 1.900 2000 arasında fiyatları benim mi bir yanlışım var acaba diye düşünmeye başladım 2. el satan varmı acaba forumdan merak ettim İyi Günler

ağustos kampanyasında kalan mı varmı bilmiyorum o kampanyada 2288 di sıfırı plaka hariç şimdi 2500 olması lazım tabii kampanya stokları erimeyen yerlerde bulabilirsin 2288

Merhaba agility'ci dostlar.. Topic'i yeniden canlandıralım, agility'le 3.ay geçti ve maşallah diyeyim motorumdan çook memnunum ve şuanda hiçbir problemimiz yok..Biraz fazla yakıyor gibi ama onu da çok dert etmiyorum...Herkese agility'siyle keyifli sürüşler...

asm

he he ben değiştirmeyi düşünüyorum

1-2 arkadaş laf ediyor aynalarıma :)

ama hatları itibariyle keskin bir yapıya sahip Agility önden bakınca

böyle aynaları neden uygun görmüşler anlamadım

uygun bir ayna bulursam değiştireceğim,görüntü bir yana daha geniş bir ayna iyi iş görür

he he ben değiştirmeyi düşünüyorum

1-2 arkadaş laf ediyor aynalarıma :)

ama hatları itibariyle keskin bir yapıya sahip Agility önden bakınca

böyle aynaları neden uygun görmüşler anlamadım

uygun bir ayna bulursam değiştireceğim,görüntü bir yana daha geniş bir ayna iyi iş görür

kesinlikle değişirse süper olur bakalım biz denersek senden once eklerım hemen resimleri

asm

olmadı galiba :)

avatarınızdaki aynalar hangi dönem Agility'lerde var acaba?

Agility 125 uzun yola gidermi ?

Arkadaşlar ben bugün kymco agility 125 aldım motosiklet konusunda da yeniyim
bu scooterla 100 km duraksız gidilebilirmi?

tereddütsüz yola çıkın. ben 100cc sym ile 200km yol yaptım. kymco ile sym'yi de kalite konusunda hep aynı görmüşümdür. kaldı ki agility, 125cc olduğu için daha az sıkıştırarak sym mio 100'ün çıktığı hıza çıkar. çekinmeden yola çıkın. ama otoyollarda hız konusunda sorun yaşayabilirsiniz. yeri gelince kamyonlar, tırlar bile sizi sollamaya çalışacak çünkü. hep emniyet şeridinden gitmek gerekiyor bu da çok yorucu oluyor. ama makineye sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar