Kymco Agility 125

asm

bende merak ettim bws100'ü,nasıl bir roket acaba :)

hem Agility hem bws kullananlar bws kalkışta seri diyorlarsa doğrudur

ama ikisinide aynı anda kaldırmak lazım

arabalardan bildiğim için söylüyorum,küçük dizel araçar yüksek torklarından ötürü gaza her yüklenişte acayip keyif verirler,sanırsınız ki benden iyi gideni yok(gerçi fenada gitmezler)

1.6 110 hp benzinli bir araca bindiğinizde aynı keyfi alamazsınız

ama 0-100 değerlerine bakınca 1.6 110 hp aracın daha hızlı olduğu görülür :)

velhasıl kelam,bizim biraderde diyordu Yamaha'nın küçük scooterı seninkinden daha seri bence diye :)

doğrudur yani...

hem Agility hem bws kullananlar bws kalkışta seri diyorlarsa doğrudur

ama ikisinide aynı anda kaldırmak lazım

arabalardan bildiğim için söylüyorum,küçük dizel araçar yüksek torklarından ötürü gaza her yüklenişte acayip keyif verirler,sanırsınız ki benden iyi gideni yok(gerçi fenada gitmezler)

velhasıl kelam,bizim biraderde diyordu Yamaha'nın küçük scooterı seninkinden daha seri bence diye :)

doğrudur yani...

Yamahanın küçük scooterları oldukça falza aslında dostum.cygnus rs ile bizim agility i karşılaştırırsak agility o motou havada karada yer.bu küçük scooter bws ise; motorlar devrini alınca yine bizim agilityler bwsleri geçer...

Yalnız motorları hızlarına göre karşılaştırmamız bence yanlış.Yamaha'da kymco da uzun süre kullanılacak sağlam motorlar..:cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

doğrudur yani...

o şöyle oluyo motor hacmi aracın küçük olunca şanzıman ve vites aralığı kısa oluyo ve kısa zamanda vites büyütmek istiyerek fırlıyo o kısa zamandada sanki torkla hız yapıyormuşun gibi geliyo
ben en büyük hacimli kullandığım 560sec di araba gaza bi dokunuyon motor sesi az sanırsınki araba yerinde sayıyo rahat rahat gidiyo ama arka lastikler 80 e 100 e kadar patinaj cekiyo
bws bi fırlıyo sanırsınki 250 üstü makina sonra 30.40 dan sonra aslına dönmeye başlıyo bws ye fazla takılmayın miladını doldurmuş makina bence her hız aralıgında yüksek devirde çalışıyo gaza tepkimesi sert o kadar oda 2 zamanlı olduğu için 100km lik yola çıkın sen yolu tamamlarsın o daha 70.km de sayar

Arkadaşlar, acil yardıma ihtiyacım var. Şu günlerde bir Kymco Agility 125 almak üzereyim fakat bu scooteri bizzat kullanan ya da bilgisi olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Mesela 2 kişiyi şehiriçinde ve bazen de dik yokuşlarda taşır mı? Süspansiyon sistemi nasıl?Yakıt tüketimi ve bakımı vs. Bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. Saygılarımla.

345

Bende var arkadaşım ama pek 2 kişi binmedim bindiğim zamanda hiç dikkat etmedim çekişine falan ama hiç sinir olduğumuda hatırlamıyorum demekki öyle zor duruma sokmadı beni.Süspansiyon fazla sert bunu biraz hızlıyken bozuk bi yola girdiğinde anlıyorsun zaten motor sapıtıyor zıplamaktan.yakıt olarak beni tatmin ediyor ama kesin bi rakam ölçmedim. tek başına 120 km yi gördüm ibrede ama sanki o hızda değildim fazla gösteriyor olabilir.Bakım aralığı 300km 1000 km ve her 2000km de çok maliyetlide değil.Kalite olarak honda yamahadan aşağı kalmaz.Al derim...

asm

Arama kısmından "Kymco Agility" (tırnaklar yok) diye aratırsanız öğrenmek istediklerinizi öğrenebilirsiniz :)

selam hayırlı olsun kazasız sürüşler. bende agility almaya niyetlenmiştim ama pahalı gelmişti..
kymco kal,iteli bir marka ancak özellikle merak ettiğim konu kymcolar türkiyeye parçalı gelip türkiyedemi montaj oluyo? bir diğeride eğer yaşarsan ve yazarsan sevinirim elektrik aksamında bir sorun yaşayıp yaşamayacağın.
tekrar hayırlı olsun

merhaba kymco agility 125 nasıl alıyorum yarın nasıl sizce??

merhaba kymco agility 125 nasıl alıyorum yarın nasıl sizce??

güzel walla bende 1 hafta önce aldım, idare ediyo memnunum, rodajın bitmesini bekliyorum

Dostum bende motora ilk agility125 ile başlamayı düşünüyorum.İzlenimlerini falan paylaşırsan çok sevinirim.Ama yaptığım araştırmalar sonucunda KYMCO'nun scooter olarak çok iyi olduğu ve inanılmaz seri bir motor olduğunu herkes söylüyor.

walla yeni başlayanlar içi serii bir scooter, fazla da yakmıyo zaten , sorunsuz , sağlam ve seri , tavsiye ederim. 90 ve 100 e çok rahat çıkıyo, ama kahretsin rodaj bitmedi benim :pr:

walla yeni başlayanlar içi serii bir scooter, fazla da yakmıyo zaten , sorunsuz , sağlam ve seri , tavsiye ederim. 90 ve 100 e çok rahat çıkıyo, ama kahretsin rodaj bitmedi benim :pr:

Rodajın devam ediyor ve sen 90-100'ü gördünmü? Yapmasaydın keşke.

Bu paraya alınabilecek en iyi scooter diyebilirim.Ben biraz daha büyük diye Storm aldım ama Aqulity125'dede aklım kalmadı desem yalan olur.

resimler biraz akıl karıştırıcı, bu motorda ön sinyal nerde ? grenaj da mı gidonun altında mı?

bi de sanki iki renklileri daha şık, ne dersiniz?

servisi-bakımı nasıl? kayışı kaç bin km de değişiyor ? kaça değişiyor?

asm

@ersinernesto,o kadar çok konuşuldu ki Agility vs.

forumda arama yapsanız daha tatmin edici cevaplar bulabilirsiniz

Rodajın devam ediyor ve sen 90-100'ü gördünmü? Yapmasaydın keşke.

Bu paraya alınabilecek en iyi scooter diyebilirim.Ben biraz daha büyük diye Storm aldım ama Aqulity125'dede aklım kalmadı desem yalan olur.

almadan önce denedim, bayii de çalışan elemanda agility kullanıyodu, bi 10 dk kullandım, çok zorlamadan 100 yaptım

abi benim sordugum motora 2 kisi binerek en fazla kac km gittiginiz.yani 100 km falan gidilirmi bu motorla artçınızla?

aglity 125 iyi motor al gitsin :) yalnız süspansiyonları biraz sertmiş oda aklında bulunsun.Bel ağrısı yapabilir uzun kullanımlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar