Kymco Agility 125

kymco agility 125 almak istiyorum önerileriniz yorumlarınız

arkadaşlar herkese merhaba ilk motorum olarak kymco agility 125 almak istiyorum kullananlar varsa bilgi verirseniz sevinirim

ben de 15 güne kadar senin gibi çok kararsızdım. bi türlü ne alacam diye düşünüyordum. bizim arkadaşın babasını aradık sorduk en sonunda. arkadaşın babası yamaha ve kanuni bayisi ve servisi. hussar mı alayım yoksa agility mi dedim. cevap aynen bu " böyle bir soru olmaz git ve hiç düşünmeden agilityi al" dedi ve ben de ertesi gün aldım. 15 gün oldu 500 km ye geldim. yok böyle bir motor ya. hızı kalkışları, çekişi süper. zaten motor 9 beygir olduğundan bunu hissediriyor. ayrıca yakıtı da çok iyi. km de 80 bin yakıyor şu an. bence hiç düşünme. hemen git al. soruların varsa ben buradayım.

KYMCO CK125CC kullanıcısıyım arkadasımdada senın ıstedıgın motordan var gercekten kalıtelı motor bunun farkını baska bırının motoruna bındıgımde anlıyorum her bınısımdede Allahtan bu markayı almısım dıyorum kullanıcılara sor onlar anlatsın:)

Kymco cok keliteli bir marka, bence fazla dusunme al derim, agility ayarında cok secenek var gibi gorunuyor ama, onun kalitesinde degil hiçbiri. Pişman olmazsın bence.

usta hiç düşünmeden al sayfasında 5milyona 175 kilometre gitiğini diyordu valla ben kullananan birisiyle görüstüm yakıt tüketişmini pek konusmaya fırsat bulamadık ama elemanın tek dedği al bin mafet makinaya hiçbrisey olmuyor bende keeway süper light vardı vitesli motor alim dedim sorunlarından basa çıkamadım öbür mondial filan kullanana scooterlı arkdaslarda yok hangi yapı koyucam filan diye düşünürken sen aglitde türkiyeyi bile gezersin görü,ünüs ve herifle çıkardığım kopnusmalar öle gösteriyordu ama adamın bi tavsiyesi vardı bi lastik varmıs onu tak dedi yamurda sonra hiç birsey olmaz dedi

bende bir motosikletçi olarak 20 yakın motorun bayisi ve servisi olduğum halde AGILITY 125 ÖNERİRİM. FİYAT BAHALIDIR AMA DEĞER
FİRMA RESMİ OLARAK 2 YIL GARANTİ VERİYOR AMA
BİZE SATARKEN 5 YIL GARANTİLİDİR DİYE SATABİLİRSİNİZ DİYOR
MOTOR GÜCLÜ VE YOLA STABİL YAKIT DÜŞÜK ÇEKİŞ VE PERFORMANS MÜKEMMEL. TAVSİYE EDERİM 2500 YTL CİVARINDA ALINABİLİR.

Piaggio zip 100 de baka bilirsin ikiside süper motor fiyatlarıda ii ikisdie düsük yakıt tüketimiyle süper çinlü alma ama

Bende kymco xl 150 var 4000 km oldu bir kere yağını değiştirdim hep iki kişi kullandım daha bir civatası bile gevşemedi. Kymco al pişman olmazsın şu an kymcodan başka 100.000 km garanti veren firma yok!

kymco süper marka bence türkiyede crusiera milet sarıyor haklıda ama dandik bir çinli alıp haytaıda tehlikeye atmak gereksiz kısa mesaffelerde hem scooter dah pratik hemde çok ekeonomik

Arkadasim Ben Moto Kuryeyİm.
Yaklasik İkİ Aydir Kullaniyorum Bu Modelİ. Motoru Harİka. Performansi SÜper Yanİ. Sesİde SÜper, Dİkkat Çekİyor, Frenler Tatmİn Edİcİ. KÜkrÜyo Resmen. Hirsli Ve İnatÇi Bİ Karakterİ War. Delİ Gİbİ Alet.
Ancak Konfor, Yol Tutusu, Çok KÖtÜ.
Tabİ Bu Benİm Kendİ Fİkrİmdİr.
GÜnde En Az 5 Saat ÜstÜndeyİm Bu Makİnanin. En Ufak Lakayi Engelİ Delİ Gİbİ Yansitiyor SÜrÜcÜye, SÜspansİyon Sifir, Belİm Kopuyodu AliŞincaya Kadar. ( Baska Bİ Marka Kullaniyordum Bundan Önce) Islak Zemİn, Çamurlu Zemİnde 30 La Vİraja Gİrsen, Ha DÜŞtÜ DÜŞÜcek Dİyosun. Arka Teker Birak DÖneyİm Dİyor Sen Yavas Ol Vİraj Alicam Dİyosun, Bİde İlk Zamanlar Ön Dİskten Delİ Gİbİ SÜrtÜnme Sesİ Gelİyordu. Ustaya GÖtÜrdÜm ÇoĞunda Oluyor Bu, Zamanla Gecİyor Dedİ. Zimpara Falan Atti Gectİ Gİttİ 1 Ay Sonra.

Tabİ Sen Normal Kullanicisin. Bİzİm Arkadasta Kymco Kullaniyor 125lİk Oda Kurye. Adamin Plaka DÜŞtÜ. Arka Demİrİ Kirildi Falan. Daha İlk Aylarda Oldu Bunlar. Bende Cok GÜvenİyordum Ama Aletİ Kullandiktan Sonra Son Fİkrİm Şu Oldu: Motoru SÜper, Konfor, SÜspansİyon, Yol TutuŞu Sifir Hoca. GÜneŞlİ Havada Bİn Gez Oh Mİss. Ama Havalar Bİraz KÖtÜleŞsİn, AÇikÇasi Çok Adam Devİrİr Gİbİ Gelİyo Bana.

Yalniz Hoca Sunuda Eklİyİm. 150 Lİk Olan Modelİ Test İcİn Vermİslerdİ 1 Hafta. O Acayİp Rahat Bİ Makİna. Fazla Kalmadi Bİzde Ama Konfor SÜperdİ, SÜresİn Gelİyo Paso.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bu ürünü yeni gördüm ve almayı düşndüğüm modeller arasında:cat: aslına bakarsanız vitesli bir motor almak istiyordum fakat scooter alırsam bunu almayı istiyorum.(honda dylan a paramız yetmediği için:))öğrenmek istediğim şu sanırım kaliteli oldundan zaten bahsedilmiş.km de nekadar yakar ve max hızı kaçtır?Yani 40-50km uzaklıklara ortalama hangi hızla gidersek sarsmadan götürür(rahat konforlu olarak)kullananlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim:rendeer: :rendeer:

yohh....:queen:

doğru topiklerde görüyorum seni...:)

:p ee hocam sizden öğreniyoruz,Fakat bu modelin (kymco agility 125) giderken ruzgar cok etkiliyormu.Birisi bu model hakkında uzun yola pek uygun değil demiş:silent: Ama ben en azından 25-30kmlik mesafelere gitmek istiyorum:pale: Bu moel bu iş için uygun değilmi?Yoksa gene vitesli modellere bakıcam :) Bir fikir verirse kymco agility 125ciler sevinirim:rendeer: :rendeer:

not:hocam(mete_han) bu model biraz sana ufak değilmi:mrgreen: :p

Rüzgardan etkilenmeyen motor varmıdır erdinç...:mrgreen: ...

Bende agılıty 125 olsa etkilenmez...120 kiloluk eleman 100 kiloluk motor...ben rüzgarı yararım valla...:mrgreen:

bana kesinlikle ufak geliyor orada haklısın...

Rüzgardan etkilenmeyen motor varmıdır erdinç...:mrgreen: ...

Bende agılıty 125 olsa etkilenmez...120 kiloluk eleman 100 kiloluk motor...ben rüzgarı yararım valla...:mrgreen:

bana kesinlikle ufak geliyor orada haklısın...

abi sana honda cbf150 iyi olur.2 kişi rahat seyahat ettiğine göre:) Benim fikrim o:cat:

evet abi katılıyorum...Ama sen E-5 te Temde gideceğim diyorsun..Vitesli motor sann uyar...Kymco ile cbf aynı beygir gücünde..ama benim düşüncem küçük hacimde vites hamallıktır...o nedenle tek beni yoracak şeyin bileğim olmasını isterim...basayım gaza gitsin...dur kalk yapacak vites atacak durumum olmasın...bence rahatık budur...

evet abi katılıyorum...Ama sen E-5 te Temde gideceğim diyorsun..Vitesli motor sann uyar...Kymco ile cbf aynı beygir gücünde..ama benim düşüncem küçük hacimde vites hamallıktır...o nedenle tek beni yoracak şeyin bileğim olmasını isterim...basayım gaza gitsin...dur kalk yapacak vites atacak durumum olmasın...bence rahatık budur...

evet abi haklısın:cat: hiç motor kullanmadığım için vitesli motorun ne gibi kulfeti var bilemiyorum tabi:silent: İşde adamlarda ihtiyaca göre motor üretmişler:) Tabi bende ihtiyacımın ne olduğuna karar verebilirsem:silent: :) :rendeer:

bende agility 125 var ve çok rahatım.. daha ilk motorum olduğu ve motor hakkında fazla bilgim olmadığı için ufak şeyleri sorun zannediyodum başta ama meğer motor taş gibiymiş.. 2-3 gün öncesine kadar motoru zorlamamıştım max hız için ama geçen bi deniyim dedim 120 küsür gördü tek kişi.. servistekiler de aynı modeli kullanıyo 130 gördüğünü iddia edenler var.. çok da az yakıyor 80 bin civarında.. koltuğun altına bi yarım kask, yağmurluk (alt-üst) sığıyor az bişey de boşluk kalıyor.. tek yapılması gereken lastik değişimi.. ben michelin aldım 80euro cıvarındaydı yanlış hatırlamıosam iki lastik.. yol tutuşu acayip arttı.. ayrıca sağnak yağmur altında da kullandım eğer amacında kullanılırsa (sadece bi yere ulaşmak için) gayet rahat.. motor şu an 1700 km ye yaklaştı benim şikayetim yok..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar