[Kütahya - MT]

alpcim malum benim mesai gece 2 de bitiyo süleyman abi hakkaten şu motoru
getirsene yauv bi bi tur bineriz artık direkten dönüp gelcem abi:mrgreen:

Alp;mesajını aldım.Akşam üzeri Özgür'le karşılaştık,mazeretimi o na beyan ettim.
esen kalın emi...

yok abim estafurullah bi şansını denesin dediydim::utangac:
esen kalın efenim

Son düzenleme:
:mrgreen::p:queen::cherry:
ulen alp olmıcan abim sen kopardın gene beni sen çok yaşa emiii

süleyman abi ben ismail ben sana defalarca dedim bi mt nete bak diye ama neyse sonunda geldin bundan sonra beraberiz artık görüşmek üzere.
beyler bu arada bi çay içmeye gelmediniz ya bu hafta alacagınız olsun sizin esenkalın efenim

ismailcim ben geleceim dedim ama telefon içeride kalmış baya bi aramışsın beni :( kusura bakma kuzen ve eşi gelmiş zonguldaktan evde olmam gerekiyordu :( oki doki bide bu hafta sonu pazar günü ben büyük bir ihtimal çalışacağımama duruma göre bakalım... bide bu arada yeni imajımı şiddetle tavsiye ederim görmelisiniz :cherry:
sildim resmi oh olsun işte

Son düzenleme:
Özgür ne o le yaaaaaavffff...
Ölcek tavuklar gibim bakıyon.:p
Ama ölecek yolunmuş bir tavuk gibim...
:mrgreen::p:cherry::queen::)::koop::::xtongue:
Bu ne hal olummmmm. ::144::
Esen kalın efemmmmmmmm...

hakikaten hep beraber imaj mı yapsak ki kafaları kazıtalım mı?
sıfıra
yarına plan program ne var ben 12 den sonra katılabileceğim ama inşallah yetişirim.
esen kalın efenim

ibraaam ekip tamam olum yavaş yavaş bunların hepsi kendi saçını kendi kesmeye başlıcak biz gibi:mrgreen: aferin özgür olcan sen olcan süper olmuş imajın :cat: hem yaz günü rahat olur serin serin jöle derdi yok berber yok ekonomiyede katkısı var canım:queen: alp saçları keseceen zaman gel büyük bi zevkle ben hallederim o işi:queen:

bu arada ekip kampta tabi ben kendi kendime yazarım cevaplarım artık akşama kadar :pale:

len fırfır o fotograf koyulurmu olum nete hakkaten tüyü yolunmuş tavuk gibim bakıyon :)
zekicim bak ben burdayım tabi gece kampda idm ama şimdi işimin başındayım gerçi acil servisten yazıyom ama zaten acil servis adı üstünde işte:)

ya ben daha uyuyamadım yaw?????????
bi kerede şu kampa uyumaya gidelim

esen kalın efenim

özgür sen bakma onlara kardeşim süper oldu süper arada bi değişiklik yapmak eyidir onlar kesemiyo ya öyle kıskanıyolar sen bakma onlara

ismail'inde yeni imajını görmenizi şiddetle tavsiye ediyorum arkıdeşler...
Adam bonusların tamamını harcamış...::144::
Bu arada en büyük FENER....
Nerden çıktı diye sormayın işte öle esti birden...:mrgreen:

selamün aleyküm.eskişehirden sevgiler saygılar,asıl bağlı olduğumuz şehirdir kütahya,buraya yolu düşen ki aynı şekilde bizimde yolumuzun düştüğü kütahyadaki siz arkadaşlarla da tanışmak isterim..şimdilik hoşcakalın.

merhaba arkadaşlar, baktım kimse online degil bende msj bırkayım dedim.
eskişehirden mehmet ( kötüçocuk)
perşembeye kadar kütahyadayım, persembe günü eskişehirden gelme ihtimali alon arkadaş var. ben YAMAHA DT ile geldim. gezmek isteyen (özellikle arazi) arkadaslara katıla bilirim. Hayati hocamda tlf numaram vardi (silmediyse)

neyse arkadaşlar saç imaj bunlar boş işler HAFTA SONU BOMBAYDIIIIIIIIII MÜĞKEMMELİ YAŞADIKKKKKK :D:D:D:D:D: SEVİYORUM HEPİNİZİ

::wish::::wish:: İyiki Doğdun Oktar ::wish::::wish::::wish::
Yedik, içtik ve eğlendik...
::fool:: ::cheeeeer::friends: ::jester:: ::dpac::
Ve kimler vardı kimler....
::sapkaa::::ressam::::xblink::::zencii::::angry2:: ::151::::cekic::::150:: ::140::::142::
Evet arkadaşlar dün Oktar Abinin doğum günüydü ve biz tam
kadro oradaydık. Bu güzel gece için Oktar abiye ve tüm ekibe
teşekkür ederim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar