Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar

Allah yardım etsin. En kısa sürede iyileşir inşallah. Havalar ısındı motorcular yollara düştü. Lütfen dikkat edelim. Kimsenin motorcuyu umursadığı yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah yardım etsin. En kısa sürede iyileşir inşallah. Havalar ısındı motorcular yollara düştü. Lütfen dikkat edelim. Kimsenin motorcuyu umursadığı yok.

Umursamamayı bırak, adamlar bir de düşman! Benim motorcu olduğumu bilmeyen kaç kişiden şunlara benzer ifadeler duydum: "Ya şu yaptığı harekete bak, şuna bir çarpacaksın görecek dünyanın kaç bucak olduğunu". Ben de "Ulan esas sen çarparsan başına kanunen ne geleceğinden haberin yok ve senin düşündüğün eylemin cinayetten farkı yok"diye başlıyorum tabii. Adamlar resmen gıcık oluyorlar. Şakası yok.

edy

umarım bir an önce aramıza geri döner. makine'ye katılıyorum havalar ısındı daha dikkat etmeliyiz.

dualarımız onunla,
istanbul daki arkadaşlarımızında sürekli yanında olduğundan eminim
allah tan acil şifalar diliyorum.

tv de gördüm kaza haberini çok üzüldüm inşallah durumu iyi ye gider sağlığına kavuşur üzerindeki giyim ve korumaların eksik olmaması şu an sağ olmasında büyük pay var korumadan ve kıyafetten kendini arındıranlara ders olur umarım.

Tv'de görünce çok üzüldüm. Şanssızmış çok. Umarım enkısa zamanda sağlığına kavuşur.

işallah bunu atlatir ve en kisa zamanda sağlığına kavusur ve sevildigi herkesi sevindirir.

Haberi TV'de seyrettim,içim gitti.Gördüğüm kadarıyla kafasında bir yara vardı.İnşallah bunuda atlatacaktır.Motorcu adam güçlü olur,böyle darbeleri atlatması bizi şaşırtmaz.Şimdiden geçmiş olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmiş olsun insallah saglıgına kavusur

ayrıca o intahar etmek isteyen gerizekalı yuzunden bir arkadasımıza olanlara bakın.bir sözüm de itfaiye söförüne tamam olay yerine gidiyo geçiş üstünlüğü var ama hayvan gibi de dalınmaz ki ışıklara.kelimelerden dolayı özür dilerim haberi izleyince canım sıkıldı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah yardımcısı olsun, Dularımız onunla :pale:

Dünden beri ne kötü gün ya bir mustafa arkadaşımız birde faruk arkadaşımız ikisinede Allah acil şifa versin umarım bir an önce iyileşirler:salut:

allah acil şifalar versin .tüm dualarımız onunla en yakın zamanda aramıza öner inşallah

Her baharla birlikte bu tür üzücü kazalarda sıklık yaşanıyor malesef.Hevesle yola çıkan arkadaşlarımız,kendilerinin veya çoğunlukla karşı tarafın biranlık bir dikkatsizliği yüzünden çok pahalı bedeller ödeyebiliyorlar.Kazalar hepimizin başına gelmesi muhtemel bir durum.Bu tür bir olaya konu olmamak için daha dikkatli olmalıyız..başkalarının hatalarının bedelinide motosikletli ödediğinden onların hatalarını dahi tolere edebilecek düzeyde dikkat etmeliyiz.

Kaza yapan arkadaşımıza acil şifalar,hepinizede kazasız sürüşler diliyorum

Büyük Geçmiş Olsun

O gün bende kazadan 10 dakka sonra kaza yerindeydim ordan geçerken motoru yerde görünce hemen bende gittim kardeşimizi ambulans götürmüştü motora yakından baktığımda gerçekten motor sanki 2 ye ayrılmış tı sadece üstten bir plastik tutuyodu itfaye nin ne kadar hızlı olduğunu bilmiyorum ama itfayenin önü resmen içeri göçmüş durumdaydı kaskının vizörü kırılmış kask resmen 8 olmuştu o an neler hissettiğimi sizlere anlatamam çok kötü oldum gider gitmez sorduğum tek şey çevredekilere korumasının olup olmadığıydı. Allahtan kardeşime en kısa sürede iyileşmesi aramıza katılması dileğiyle ailesi ve tüm tanıdıklarına çok büyük geçmiş olsun allah acil şifalar versin lütfen tanıyanlar varsa bu sitede durumuyla ilgili bizleri bilgilendirsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar